![]() |
[ARTYKUŁ]EaseUS Partition Master 10.1 Professional - recenzja
Cytat:
|
Recenzja spoko jak zwykle , mam starsza wersje i to jest jeden lepszych programow , nie widze jedynie dlaczego mam zawsze informowac znajomych poprzez portale spolecznosciowe o wynikach np formatowania mojego dysku :szczerb:
|
No to już masz nową :) Jeszcze zostało 9.
|
Bardzo mi się podoba recenzja! Gratulacje dla autora! :) Na pewno przetestuję.
|
Dzięki. Gratulacje przekazuję do Jarsona - autora recki :) Zostało 8 licencji. Kto chętny?
|
Witam,
używam tego programu od lat, chyba od wersji 3.0 ... Niewiele się zmienia w obsłudze, działa prosto i jest logicznie rozplanowany. Oczywiście z każdą nową wersją dochodzi obsługa większych dysków i inne funkcje.. Polecam, S. ps. poproszę o licencję ;) |
Cytat:
Recenzja oczywiście :spoko: |
Jeszcze 6. Sprawdźcie PW.
|
To ja poproszę, recenzja git!
|
@ ''Pierwsze 10 osób, które zamieszczą komentarz do tej recenzji na naszym forum, otrzyma licencję na program EaseUS Partition Master Professional 10.1''
Kurde, przydała by się taka oryginalna licencja, bo do tej pory musiałem używać wersji trial. No i dobrze by było widzieć więcej takich solidnych recenzji. |
No, przydałoby się. XD Nie ma co, zaje**sta recenzja, really. :)
|
easeus
ciekawy program jeden z najbardziej intuicyjnych, nie raz uratował mi tylek mimo ze w wersji home edition, chinczycy dogonili innych juz dawno a to tylko potwierdza trendy w rozwoju tego typu oprogramowania w przyszlosci, gratulacje za recenzję
aha bardzo prosze o licencje i z gory dziekuje |
Posiadam EaseUS Partition Master Professional Edition 9.2.2 (którego nie mogę upgreadować do 10.0 za free - dopłata ok 20$) oraz EaseUS Todo Backup Home 6.0
Program (jak i recenzja ;-) ) ok. Najczęściej jednak chyba korzystałem z dobrodziejstw WinPE.. (stare konto zablokowane - 15 min czekania to za długo w takiej sytuacji.. ;) |
Sprawdźcie PW. Została ostatnia licencja.
|
To i ja poprosze ;) Recka super
|
No i rozdaliśmy wszystkie licencje o wartości 400 USD :) Gratuluję tym, którzy je otrzymali i zapraszam do kolejnego rozdawnictwa już niedługo :)
|
Ażeby dopełnić ceremonii, wypada mi tylko PIĘKNIE PODZIĘKOWAĆ za otrzymany klucz do programu.
:) |
A jak coś się spierdzieli za przeproszeniem to też się wyświetla okienko żeby się podzielić tym entuzjazmem na FB i innych ???
|
Cytat:
Przecież to jeden z najbardziej cenionych programów tego typu na rynku (z tym, że trzeba jako taką wiedzę informatyczną posiadać). Kto nie jest pewny wyniku swoich poczynań, zawsze powinien robić kopię bezpieczeństwa swoich danych przed podjęciem się jakichkolwiek zmian w partycjach dysków. |
Thx za klucz, w końcu coś lepszego od Acronis Disk Director Workstation. XD
|
Ciekawe czy w nastepnej wersji zlikwiduja to upierdliwe okno o tym zeby sie dzielic danymi na portalach spolecznosciowych , zalatuje to troche takim infantylizmem chociaz moze w dobie kafelek wszystko uchodzi .
|
No i temat umarl :sciana: , to wie ktos czy maja zamiar to guwno wywalic z portalami spolecznosciowymi ?
P.S. zedytowac nie moge poprzedniego postu wiec prosze mi tu nie pisac o czacie tylko ladnie polaczyc w calosc :) |
Nie wiem ale mnie jedno zastanawia, czemu "guwno" a nie "gówno"...
|
Brzmi ladniej w mowie :P , taka odpowiedz pasuje :rotfl:
|
Aż mi się cyctat z basha przypomniał:
<dorszulec> jadę ostatnio autobusem obok gimbazy <dorszulec> i jeden taki obszczymurek snuje na cały regulator opowieść o jakichś swoich koleżankach <dorszulec> nazywając je po kolei różnymi określeniami pewnego szczegółu kobiecej anatomii <dorszulec> w końcu jakaś nobliwa dama nie wytrzymuje, podchodzi do szczylka <dorszulec> "Czy ci nie wstyd tak kalać swój język młodzieńcze?" <dorszulec> i uwaga cytat dokładny: <dorszulec> "w bierniku używa się formy TĘ c**ę, TĘ pi**ę..." |
:spoko: :rotfl:
|
Cytat:
PS. Serdeczne dzięki wszystkim za uznanie :) Ostatnio nie mam wiele czasu, żeby coś pisać, ale ilekroć widzę takie posty to utwierdzam się w przekonaniu, że dla Was warto usiąść przy kompie i poklepać nieco w klawiaturę :spoko: |
ja mam 5.1 i nie zamieniam bo juz nie ma...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:05. |