![]() |
Dobra cudo dostalem zaraz mala recenzja bedzie .
|
wiec juz wiem ze raczej tego cuda nie bedzie bo sprzedawca podnajmuje firme co to cudo pakuje wysyla i ma 10mdni na wysylke :\
|
Szczerze wątpię, ale pomimo tego życzę jak najlepiej. :)
|
A to ja wiem ze 60 dni to standard , aliexpress jest mi znany dobrze ostatnio szlo cos tylko 2 tygodnie wiec moze sie i uda ;)
|
Takie realia - z Chin zawsze idzie powoli, a w okresie przedświątecznym nawet bardzo powoli. Ja sobie zawsze daję minimum dwa miesiące - dopiero po tym czasie zaczynam się niepokoić. :]
|
Potrafisz pocieszyc :D
|
Cytat:
Stawiam na połowę stycznia. |
@filczyński WiFi Direct to tylko połączenie punkt - punkt w standardzie WiFi. Takie BT ale o większej prędkości.
Natomiast DLNA służy do przesyłania treści z jednego urządzenia na drugie. Mircast to bezprzewodowe HDMI. |
Moze na swieta dostane znajac czas realizacji ;)
|
No to czekamy, bo sam jestem zainteresowany, a z tym WiFi Direct, niby banalne, a jednak wcale nie takie dostępne :) IMO sztucznie ograniczają.
|
no i wiedzalem ze chinole co wymyslili zwie sie to cudo Ezcast i kosztuje 1/5 ceny airtame i robi dokladnie to samo .
Juz kupilem ten wynalazek jak przyjdzie to dam znac co to warte . |
Chromiuma używam i po wciśnięciu zapisz dzieją*się*cuda :/
|
Cytat:
|
Kurde Andy...zasadzę ci za te duble :sciana:
|
GNOME też*niedługo zaimplementuje Mircasta u siebie :)
http://www.freedesktop.org/wiki/Software/openwfd/ |
4 x 1,3 GHz na Mediateku, 2 GB RAM, 802.11n.
|
To podaj specyfikację. Pewnie znowu low end i zdziwienie, że nie działa jak w high endzie...
|
Cytat:
|
@Andy znowu się jąkasz?
Że aż dwa posty pod rząd takie same ;) |
Andy coś double posty sypiesz xD
|
Możesz napisać nam model smartfonu z Androidem na jakim to się "zacina"?
Przed momentem testowałem to na LG G3 --> Samsung UEF6400F i działa bardzo ładnie. |
mi nie chodzi o strumieniowanie plikow tylko obrazu w czystej postaci .
|
raczej to drugie, literówka.
|
DLAN czy dlna ?
|
Film w HD - plik 35 GB (testowane), i bez AirPlay można obejrzeć - wystarczy zwykły DLAN i program servio ;)
|
Bo nie scina ;-). Moge obejrzec film na AirPlay bez zadnej scinki, podczas gdy Miracast nie daje rady. A mam jedno i drugie.
|
Bo chodzi o wyższość Apple - dla tego się jaka - bo zaczyna coś docierać, że Apple lepsze ;)
|
Andy, jąkasz się :P
|
Cytat:
|
Wlasnie wszystki miracast , airplay ,chromecast , te wszystkie to maja jakies ograniczenia .
Mi zalezy na mozliwosciach airtame w cenie miracast na pewno chinole cos wymyslili . http://www.cnx-software.com/wp-conte...s_Miracast.jpg |
AirPlay. Tylko na Maki, ale dziala o niebo lepiej niz Miracast.
|
Mircast?
Cytat:
|
Ma ale jest potrzebny specjalny router wifi i intel procek z nowszych seri i5 lub i7
|
A intel nie ma technologi która przesyła obraz po wifi?
|
Tak mi przykro. :glaszcze:
|
Wiem o tym i widzialem ma za wiele limitacji
|
|
Przesylanie obrazu HDMI po WIFI
Tak jak w temacie szukam czegos co bedzie wysylac obraz po wifi , znalazlem cos takiego jak airtame wydaje sie ze spelnia wszystkie moje wymagania ale moze macie cos mniej boloacego po kieszeni i nie trzeba oczekiwac na to pol roku po zamowieniu na dostawe .
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |