![]() |
Dodanie emotki mate
Ilość załączników: 2
Zgłaszam swój pierwszy postulat... a mianowicie:
O dodanie emotikony mate Jest dla kawy, jest dla wina, jest dla piwa a nie ma dla mate... a mate to co gorsze :taktak: Z proponowanych 1 klasyczna, 2 najfajniejsza ;) |
No i emotki jak nie było tak nie ma, rządzący mogli by chociaż powiedzieć, że nie bo nie :]
|
|
@Mgit
Z upoważnienia modów obwieszczam że nie będzie takiej emotki bo NIE! xD |
No i przynajmniej jakaś odpowiedź jest... a nie zmowa milczenia :]
|
Trzeba pić to, co GTW.
I nie marudzić. |
tu na forum panuje nie pisana zasada, jak nie ma na jakieś pytanie odpowiedzi w związku z działaniem forum, to brak jakiejkolwiek odpowiedzi sugeruje NIE xD...
|
Cytat:
Mate to samo zdrowie, tak samo jak kawa i :piwo: Cytat:
Więc jeśli jest tak to zmianę należy wprowadzić czym prędzej, jeśli jest nie, należy napisać, że nie - najlepiej przez Barteza :] |
Nie, bo te emotki są brzydkie :P Jak znajdziesz ładniejsze, to pomyślimy ;)
|
No i dla jednej osoby nie ma sensu zmieniać :/
|
Cytat:
|
Cytat:
i wcale w moim pomyśle nie posiłkowałem się batmanem. |
Cytat:
|
`............................` .,,,,,,,,,,,,:::::,,,,,,,,,,,. .,,,,,,,,,:;;;;;;'';,,,,,,,,,. .,,,,,,,,;;;;;;;;;;'',,,,,,,,. .,,,,,,,;;;;;;;;;;;''':,,,,,,. .,,,,,,;;;;;;;;;;;;;;'';,,,,,. .,,,,;;;;;;;;;;;;;;;;;''+:,,,. .,,,;+#+;;;;;;;;;;;;;++#++:,,. .,,'#+++#;;;;;;;;;;;+#+###+,,. .,,##+###+;;;;;;;;;'#++####',. .,;####;'#+;;;;;;;;+++++###+,. .,+##+#.`#+';;;;;:++##++####,. .,+##+#'`++#;;;;:'++++######,. .,+####+'+++';;;:+++++######,. .,;#####++#+#;;;'++++#######,. .,,########++;;;'+'++######+,. .,,########:;';;+:,++######:,. .,,+#######+ ';'+ +########,,. .,,:#########';;+#########',,. .,,,';######;;;;;'######++,,,. .,,,,';;;;;;;;;'''''''+++;,,,. .,,,,;+'''';';;;'''++++++,,,,. .,,,,,;+++'';;:;''++++++,,,,,. .,,,,,,;+++'+++++++++++,,,,,,. .,,,,,,,:#+++';;++++#+,,,,,,,. .,,,,,,,,:##+++++++#',,,,,,,,. .,,,,,,,,,,#+#+##++;,,,,,,,,,. .,,,,,,,,,,,++++++:,,,,,,,,,,. .,,,,,,';,,,,'''+,,,,;',,,,,,. .,,,,,,:'',;+;'++##,;;',,,,,,. .,,,,,,;''''++'+###;;:',,,,,,. .,,,,,,:;';;:::;'';;,;;:,,,,,. ,;;;;;;;;;;:::;;'';;:;;;;;;;;, .......,,`.....,,,,.`,....,... Bartez cyfrowy. |
Cytat:
Postuluje o dodanie emota :bartez: |
Ilość załączników: 3
Wersje po dekapitacji: mini, zadowolona i nieogolona niezadowolona z gulą: ;p
http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1423775328 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1423775328 http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1423775403 |
No Biedron, Bartezu już nie może powiedzieć, że brzydkie emoty! Fajna robota.
|
Mistrzostwo swiata!
Dodajemy? :szczerb: :bartez: :bartez: :bartez: |
Ja już bartezu wkleiłem emota do reputacji :D
|
Dwóch Bartezów i mały Bartezik :wow:
To już jest dżenderyzm albo coś jeszcze bardziej k***a |
Cytat:
|
Mówisz, że głowa go boli? :rotfl:
|
Ilość załączników: 1
Gargamelówa Mgita: http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...1&d=1423778386
|
Ta ładniejsza i animowana ;)
|
Cytat:
|
Są różne bombile
Poniżej przykład wersji prostej |
Obie są do dupy, ale moja nie jest przynajmniej z Czernobyla. ;p
Tykwa to z tego co wiem jest z gatunku dyniowatych, coś podobnego do wielkiego ogóra. Jesteś pewien że tak to się nazywa? ;] Trzeba Pana Wojtka Cejrowskiego zapytać. |
A takiej to nie znalem. I sitko nie rozchodzi sie "na lyzke" o.O. Dziwactwo. Ale zwracam honor. :spoko:
|
Ta na zdjęciu to taka jednorazówka z bambusa, wiem o której mówisz - są droższe od normalnych, są też wygięte z sprężyną jak by.
Co do naczyń do mate - to jest ich od groma... drewniane, ceramiczne i metalowe.... więcej info dla zainteresowanych tematem TUTAJ |
Swoja droga - milo wiedziec, ze jest tu wiecej zwolennikow Yerba Mate. :spoko:
Byl jeszcze Smartek ale juz go kawal czasu tu nie widzialem... :nie: |
Wygraliście ;)
:yerba: :bartez: Kod:
:yerba: :bartez: |
:spoko: :bartez:
|
Uległeś pod presją strajku i wywiezienia administratora na taczce? :rotfl:
|
i tak nic nie przebije :cycki:
|
Biorę przykład z rządu. Nie chcę mieć traktorów i górników pod oknami :haha:
|
To kiedy styl mobilny? :-D
|
testuję :bartez:
|
|
Tak wygląda bartezu jak ściągnie zielony hałer....
|
Test
:yerba: :bartez: Status testu: zakończone pozytywnie |
@Bartez, za podpis na swojej emocie masz u mnie piwo :D
|
:kawa: :>
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:55. |