![]() |
Cytat:
|
Ilość załączników: 4
@misiozol wisisz mi 10GB internetu..;) Driver pack solution instaluje takie same stery jakie są na stronie Qualcomm\Atheros...:sciana:
Problem prawdopodobnie nie do rozwiązania -trzeba stery napisać albo kartę wymienić na nowszą .. Załącznik 73186 Załącznik 73187 Załącznik 73188 Załącznik 73189 |
Cytat:
|
k***a -działa również na Windows 98 :sciana:
Wniosek jest trochę inny -niech lepiej niektórzy siedzą cicho ;) |
Cytat:
|
Skoro działa na XP - to wniosek prosty - przejść na XP
|
Ilość załączników: 1
Ach żeby to było takie proste..;) efekt taki sam jak googlarka ;)
Stery znalezione po Vendor ID\Device ID są maksymalnie do XP i zainstalowanie nic kompletnie nie daje ...urządzenie nie działa na tych sterach na nowszych systemach.....:( Działa oczywiście na XP...ale tu wystarczą pierwsze lepsze z brzega internetu... Załącznik 73179 |
A dlaczego nie szukałeś po identyfikatorze wystąpienia tylko konkretnego sterownika? ;)
|
Heh no dobra przyjme to na klate ;) , jak cos to niech klijent pisze zazalenie rozpatrze w terminie 2 tygodni :D
|
Nie wiem ;) jutro dopiero w dzień u klienta sprawdzę i zwalę na Ciebie że kazałeś tym kartę wifi odpalić ;)
|
No i dziala ? ty mnie nie pisz ze masz tylko czy dziala :P
|
A mi by się z torrentami nie chciało męczyć - ponad 10GB w mniej jak 5minut przewalone;)
|
Jak widac ma tylko 2gb.
|
Mnie tam by sie nie chcialo bawic w pojedyncze linki ;) , oby tylko to po wypakowaniu mialo kolo10gb;)
|
Ilość załączników: 1
|
To jest jeszcze internet z limitem :hmm: , z tego co mi wiadomo to puszczone na torent to jest aby wszyscy to mieli a czy jest na upladed to nie wiem ;)
|
Na Uploaded pójdzie jeszcze szybciej ;) ale jak nie pomoże to oddajesz mi 10GB limitu;)
|
Cytat:
|
Lub driver booster 3 - male.
|
Ponad 10GB ? BluRay iso ?
|
Driver pack solution 15.6 powinien pomoc, pelne iso jest na torencie do pobrania od tworcow jego ;)
|
Problem z kartą wifi SMCWPCI-G
Karta sieciowa wifi SMCWPCI-G na chipie ATHEROS AR2413A ( kod Atheros AR5005G)
Za żadne skarby nie mogę tego odpalić na Win7 64bit... Oczywiście stery od SMC kończą się na XP -2007r ale Qualcomm\Atheros dla tego chipsetu ma pełną gamę od W-Vist\7\8 32\64bit ale karta żadnych nie przyjmuje...:( https://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.html Wiem że najprościej podmienić \wymienić kartę ale klient uparty i do tego uważa że wszystko da się zrobić ..:sciana: Jest jeszcze jakieś koło ratunkowe ? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:00. |