![]() |
Laptop może być bez sensu, ale np już netbook? Też jest malutki, a jednak chyba ma większy potencjał
|
Bez sensu jest zakup laptoka, żeby go na biurku trzymać, tablet jest naprawdę mobilny, sens ma tylko 10 cali, bo telefony spuchły już tak bardzo, że 7 nie ma sensu.
|
Właściwie to jaki sens ma teraz kupno tabletu?Pytam serio, chyba już ta dziwna moda trochę mija..
|
Cytat:
To ciebie cienko z tym sumieniem lol2 |
No nie przesadzaj... z czystym sumieniem to tylko Apple można polecić...
|
Ja mam Tablet od Lenovo, wcześniej miałam Samsunga i obie firmy mogę polecić z czystym sumieniem
|
k***a
|
Co masz do samsungów ? Ja mam i sobie chwale.
|
Cytat:
|
Będzie reklama! :rotfl:
|
może samsung ? :D
|
O, wezmę żonę do 1000 złotych, ale tylko przez internet, żebym miał 14 dni na zwrot. :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a rurzowe nie :slonik:
|
Cytat:
|
Według mnie najlepsze tablety to Sony.
|
:hmm:
|
misiozol jest tu chyba wyjątkiem :szczerb:
|
zazwyczaj jedenasty post jest decydujący xD
|
Banana za wyrażenie subiektywnej opinii? Kiedyś też byłem maniakiem benchmarków, zostałem jednak racjonalistą :D...
|
o ile banana ktoś nie rzuci xD
|
Cytat:
Polubimy sie :spoko: |
Śmiejesz się bo niektórzy patrzą na kulturę pracy i ergonomie a nie parametry? Nie rozumiem na cóż 4k rozdzielczość w urządzeniu 10 calowym w tej półce cenowej... dla żarcia baterii i lagowania androidka? Coraz więcej producentów androidowych preinstaluje EMUI dla Androida... przypadek? ;-)
Zobacz jeszcze hybryde asus transformer albo ASUS Nexus 7 wersje II (2013). |
Kupiłem tego Lenovo, w Neonecie skroili mnie 990zł. Żona zadowolona, jak na androida to nawet płynnie wszystko działa. :)
Edit: Yoga odpadła ze względu na trochę głupi moim zdaniem kształt. Nie wygodny, ale co tam komu pasuje. |
Cytat:
|
Jeśli tylko do multimediów to może wystarczy ipad mini? Przynajmniej system zoptymalizowany i prosty... Bo te parametry to raczej dla geeków są...
|
Może Lenovo A10-70L?
http://www.morele.net/tablet-lenovo-...0021pl-734758/ Jakiś czas temu kupiłem dla ojca, ma LTE, ekranik FHD, aktualnie po aktualizacji jest na lizaku. Ekranik jest na prawdę "soczysty", żeby nie napisać "oczo***ny" :) Ojciec jest zadowolony. Jest też wersja bez LTE, tylko WiFi, model A10-70F, jest 200 zł tańszy. |
Cytat:
|
ogeikslop mamuk ein żet aj ęis wtram nie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nic nie poradzę, iż taki właśnie mam Tablet... nie uznaję półśrodków przy kupnie sprzętu ;) |
Cytat:
Pisałem co mnie interesuje i za ile. Znalazłem coś, temat do zamknięcia. |
Cytat:
|
Lenovo Yoga, chyba mieści się w cenie.
|
Za drogi. Nie da się kupić do 1000zł full-hd ?
|
Cytat:
Dokładnie to ma 2560 x 1600 Ale cena przekracza... twój budrzet |
Cytat:
|
Cytat:
|
Android, windows nie potrzebny. Zauważyłem, że one mają prawie wszystkie jakąś dziwną rozdzielczość - 1280 x 800, ani to kurna HD ani jakieś normalne, Samsungi też taką dziwaczną mają ?
|
Zdecyduj najpierw jaki ma mieć system...
Czy na pewno Android, a może wolisz Windows'a? Jak Android polecę cokolwiek od Samsunga... wszystkie dają radę ;) A w tym przedziale cenowym, wszystkie są takie same... No chyba, że zwiększysz budżet - w tedy można polecić coś od Apple |
Spoko, akurat moja żona w kuchni radzi sobie znakomicie. :)
|
nie odbierz tego jako złośliwość, deska do krojenia jest o wiele tańsza xD
|
Tablet dla żony do 1000zł
Nie znam się na tym, więc proszę o help.
Dla mnie tego typu urządzenia są bezużyteczne. :) Co ma mieć, chyba android, około 10 cali, i dobrze by było, aby ekran był full-hd. Ogólnie coś dobrego za takie pieniądze. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:43. |