![]() |
Złomowisko
Na Discovery Channel Polska leci program dokumentalny pt. Złomowisko... Może być ciekawy.
|
Kiedyś Discovery Channel to było Discovery Channel... tak z 10 lat temu.
Teraz to nic tylko, powtórki i licytacje wszelkiej maści, walizki, kontenery, zapychacze. Dlatego wraz z zeszłym rokiem zrezygnowałem z abo, wystarczy już sam haracz za tvp, którego i tak nie oglądam. |
I przez Ciebie pewnej niedzieli nie będzie teleranka :ysz:
|
obowiązkowy abo płacić musi, no chyba że nie ma tv. A program może być ciekawy...
|
i jest ciekawy? miałem zamiar oglądać, ale sobie odpuściłem.
obecnie z premier oglądam tylko Wyprawa w nieznane z Edem Staffordem i Polscy Truckersi. Nagi instynkt Elita właśnie się skończył. Dziś chyba jest nowy Przetrwać nad Jukonem. |
jeszcze nie oglądałem...
|
Cytat:
|
Za radio inna stawka...
|
Cytat:
|
za radio opłata nawet jest znośna... ale za tv to inna sprawa.
Wracając do tematu, program można obejrzeć z braku czegoś lepszego, jak komuś np podobają się programy typu zakup magazynu/kontenera... |
Dokument chyba umarł, 4 odcinki i cisza w eterze.
|
Cytat:
|
A mówię, że nie są?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale jak się głębiej zastanowić - lepsze to niż Kiepscy na Polsacie |
Na Discovery kiedyś puszczano filmy dokumentalne, a nie show... I przykro mi, ale to jest po prostu gówno. Takie samo jak te aukcje i reszta tej popeliny.
BTW: Niejaki Tusk nakazał nie płacić abonamentu. ;] |
Cytat:
Te magazyny to lecą na okrągło. Chcesz dokumentalne - to oglądaj Planete+ tam czasem coś ciekawego się znajdzie |
Cytat:
teraz to trochę kpina :) Cytat:
|
Szkoda mi czasu na to. Reklamy są na 10min+ co 15-20min. Doprowadza mnie to do wściekłości.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zawsze pretekst do guzika MUTE i dźwignięcia dupska z fotela na chwile :) Ostatnio stosowałem ten patent w niedzielę na zemście sithów ;) |
Tak, ale tracisz ten czas. Film, który trwałby np. 2h trwa 3h.
|
Tak ostro oglądam tą TV, że dla star warsów mogą już się poświęcić :P
|
Jest cos takiego jak dekoder z PVR , genialne wszystkie reklamy wyciete jedyna wada to trzeba si poswiecic i obejrzec po emisji z nagrania :P
|
Cytat:
Teraz jest era CI:taktak: Zresztą, nagrywać to co można mieć z neta - po co? Do tego VOB :P |
Cytat:
|
Cytat:
Co najważniejsze jest... i się nie przepłaca :) |
ależ te programy robione przez discovery są wyreżyserowane. nie przywiązywałem do tego uwagi, ale po robieniu na siłę sensacji w takich polskich truckersach, a teraz w gorączce złota to normalnie odpadam.
Hoffmany znowu wzieli się za płukanie. szkoda, że nie ma już poławiaczy krabów z alaski :/ |
Ja na razie zostaje przy Netflixie :spoko:
|
Cytat:
Od dwóch lat nie mam TV i w najmniejszym stopniu mi go nie brakuje. Mam komputer, wykupiony pakiet sportowy w Ipli, który kosztuje mnie coś koło 30 zł kwartalnie i to mi wystarcza do szczęścia. Pamiętam, że sam lubiłem oglądać Discovery. Jeszcze za czasów początków programów typu "jak to jest zrobione", już nieco głupkowatych, to się dało oglądać, choć było coraz gorzej. Teraz ręce opadają, nie ma sensu w ogóle włączać tego programu. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:28. |