![]() |
Na jakim sprzecie wypalasz ??
Mała ankieta jak w temacie :)
|
czy wszyscy teraz beda zamieszczac ankiety?
bo na OT jest juz taka jedna fajna... poza tym co mam zrobic jesli wypalam na 2 nagyrwarkach? (mniej wiecej pol na pol jesli chodzi o ilosc) |
no to powiedzmy .. głosuj na ten który jest lepszy według ciebie ..
no cos trzeba wymyślec .. |
-Sid-The-Rat=> na jakich sprzętach wypalasz???
|
LG 32x i TDK 12x (ten drugi TYLKO do muzy)
|
Aha dzięki pytalem tak z ciekawości bo masz strasznie duzo postów
|
Ja wypalam na Lite-on'ach. Ostatnio zachaczyłem o LG.
|
LG
To prawda, że LG ma do d*** CD-ROMy.
Ale Nagrywarki ma ok. Ale jeśli ktoś uzywa nagrywarki jako CD-ROMu to marne szanse przetrwania. Mój kumpel w ten sposób sobie uzywal :) zrombala mu sie po pół roku. W mojej prędkości 16x|10x są stosunkowo wolne, prędkości np 40x w nagrywarce radziłbym nie uzywac :)) (od tego jest CD-ROM 52x) Tyle mojej opinii.... |
Cytat:
ilosc postow o niczym nie swiadczy... szczegolnie w jego przypadku :D |
Łosiu, jak organizujesz ankietę to zapewnij możliwie obiektywny jej wynik.
Nie wpisałeś jednej z najbardziej znanych marek, jak np. Plextor, Hewlett-Packard etc. co dla mnie oznacza że w ogóle nie orientujesz się w świecie CDR. A Pionier to co to było? Ja takiej firmy nie znam. |
plextor przeciez jest
|
Cytat:
:) |
Cytat:
|
dzięki Zbiegu...;p
ja uzywam HP od 2,5 roku i mnie w ogóle nie zawodzi... !! |
A ja od kilku lat palę tylko na LG i jestem bardzo zadowolony z nagrywarek tej firmy.
|
Yamaha 8424 (2,5 roku) i Lite-on 401248(1 miesiac) i co teraz??? zaglosowalem na yamahe dobra sztuka!:)
|
Cytat:
|
Cytat:
widze, ze obeznany z windowsem jestes.. wystarczy usunac odpowiednie coockie z Temporaty Internet Files (tak, dobrze myslisz, to jest ten folder, gdzie IE trzyma pliki sciagniete z sieci *najprosciej mowiac*) |
Cytat:
tez trzymam swojego starego HP (nie calkiem taki stary, kupilem jakies 1,5 rok temu, tyle ze to x4 i na USB, do wypalania muzy i ciecia oryginalnego SD doskonaly... no i moge go z notebookiem zabrac, mobilnosc to jednak bardzo pozytywna cecha) chociaz ewoluowalem do plextora :) |
Cytat:
2. Co do zmiany hosta to nie ma to wiele wspólnego z ciasteczkami: podmiana hosta powoduje, że serwer np. cdrinfo.pl widzi Cie zamiast: 195.136.35.3 to jesteś dla niego np.: 203.135.0.66 cdrinfo.pl jest przed takimi zabawami zabezpieczone najskuteczniej, czyli przez wymaganie rejestracji i podanie maila na którego przesyłane jest hasło- bo taka zabawa dla każdego głosu trwała by jakieś 5-7minut(bo musisz utworzyć sobie konta na cdrinfo i na jakimś serwisie z darmowymi kontami e-mail i potem odbierac z nich poczte, logować się itd.), co skutecznie zniechęca osoby, które chciały by zniekształcić wyniki. Ale w necie, aż roi się od wszelkiego rodzaju sond gdzie jedynym zabezpieczeniem jest host i czasami ciasteczka. Jak komuś się bardzo nudzi to może w ciągu powiedzmy godziny oddać 100 głosów i mu tego nie udowodnisz bo wystarczy, że taki koleś będzie się łączył przez hosty z całego świata. |
TEAC rządzi 8)
|
Narazie to widze ze rzadzi moj kochany liteonik co mnie nigdy jeszcze nie zawiodl ;-)) No zobaczymy za jakis czas, czy beda zmiany w wynikach.
|
8) od tygodnia na liteON na ktorej cos niemoge wypalic 800mb:'(
|
Trochę dziwi mnie wysoka popularność sprzętu LG - ale to chyba ze względu na jego niską cenę. Chociaż ja sam mam LG 12x, ale tu nie kierowałem się ceną, tylko asortymentem sklepu oraz rozmiarem (.)(.) sprzedawczyni - następnym razem będę się kierował czym innym i zrobię lepszy wybór.
|
A ja paliłem na Ricoh-u, pozniej Teac-u a teraz na LiteOn i jest super :-)
|
Ej jeszcze nie ma Philipsa ani ASUSA
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:46. |