![]() |
Tak jest szefie :D , wiec nie dziala dodawanie nowych dyskow :P oraz wyszukiawnie ich jak chcesz dodac swoj wynik ;)
Edit dodawanie dziala ale wyszukiawnie nie dziala , po wybraniu z lewej strony okienka z dana marka dyskow np znajdzie 3 producenta sabrent po czym klikajac na link powraca do poczatku i pokazuje dwa tysiace iles tam znowu ;) typowo jak wybierzesz sabrent, inne o dziwo dzialaja . Dodalem jeden zobaczymy co wyjdzie . |
No jakbyś tak miły i powiedział (a najlepiej pokazał [screeny]) co nie działa, to może z tej dyskusji coś pozytywnego wyniknie.
|
Normalnie, wyprubuj zaloz konto nie admina jakies testowe i sam zobaczysz :P
|
Jak nie dzialaja?
|
po ostatniej naprawie bylo git, a teraz to nie wiem
dziala jak dzialo czyli OK , natomiast dyski dalej nie dzialaja |
Dalej tak macie?
|
dokladnie to mam , co u ciebie na zmiane z tym bledem a jak sie wyloguje to juz ciagle zostaje pusta , wyczyscisz ciacha i pordeczna i dziala cacy do nastepnego logowania.
|
Ilość załączników: 1
Mała poprawka. Główna jest pusta po zalogowaniu, jak się wylogować to jest OK.
Screen po zalogowaniu na głównej. |
|
Strona główna działa dobrze, u mnie zarówno na IE11, na Edge jak i na Vivaldi. Wczytuje się szybko, szybciej niż w ostatnich dniach.
Poniżej screen z Vivaldi, na tamtych identycznie. A z dyskami musi Bartez poczarować. |
to bylo post nizej od tego :D a nie mozesz znalezc bo przenioslem z offtopic tutaj i polaczylem ;)
edit: niestety nie dziala mam dokladnie to samo co w poscie nr27 tym zaginionym co go grzeniu nie mogl znalezc, kreci sie koleczko o dodaniu i nic dalej nie ma . |
Ktoś jeszcze chciał dodać i nie mógł, ale na szybko nie mogę znaleźć....cholera gdzie to było :hmm:
|
Dodam za momencik. - Dodane.
Co do naprawy - Bartez musi zainterweniowac.... |
Dodawanie dysków na stronie
Ilość załączników: 2
Czy tylko ja mam problemy czy CDRinfo.pl nie zezwala już na dodawanie dysków do bazy danych (a co za tym idzie, dodawanie wyników testów) ?
|
Juz napisalem ;)
No i co z tego ze napisalem jak cisza :/ 2 tygodnie i nic :sciana: |
Zgłoś do M4, w wolnej chwili doda bez problemu i wrzucisz testy.
|
nie ma w bazie dysk to 256 nvme sabrent rocket https://www.sabrent.com/product/SB-ROCKET-256/256gb-rocket-nvme-pcie-m-2-2280-internal-ssd-high-performance-solid-state-drive/#description
|
A producent dysku/dysk jest w bazie dysków? Bo jeśli nowy producent/dysk, to M4 musi dodać go. Jakoś tak to tam działa.
Ja nic nie zdziałam. Trzeba zgłosić do M4. |
nie dziala dodawanie nowego dysku https://dyski.cdrinfo.pl/dane.php?id=0, tylko biala strona lub HTTP ERROR 500 , tesowane na FF i chrome
|
Dzięki za dodanie dysków ale nie działa teraz upload plików.
Pozdrawiam |
Dyski dodane. Możesz wrzucać. :)
|
Nie działa dodawanie dysków. Przydałby się dysk Samsung SSD 860 EVO 1TB oraz Samsung SSD 970 1TB NVMe w bazie. Mam dla nich testy
|
Nie działa dodawanie dysków. Przydałby się dysk CT1000MX500SSD4 w bazie. Mam dla niego kilka testów
|
Dyski Toshiby dodane do bazy. Możesz kolego wrzucić swoje testy.
|
Tak! wyłączone
|
Powylaczales blokady zawartości typu AdBlock?
|
Nie działa dodawanie dysków, pusta biała strona.Chciałem dorzucić Toshibe P300 1TB bo tez jej nie ma a jest mega spoko
|
Dla tego dysku ST10000NM0086 udało mi się wstawić wynik z "RAID" programowego tzn. na z Windows 8.1 ReFS, ale już nie widzę dodanych dwukrotnie wyników z testów dla pojedynczego dysku.
Odnośnik pod wynikami prowadzi do dyskusji na forum od innego dysku, od 8000 GB Seagate. Panie Misiek4 czy jest to możliwe do skorygowania? Pozdrawiam :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mam dostęp do SSD Iridium Pro 240 GB i CX300 120 GB, o pierwszym jest mój temat, drugi siedzi na SATA I :szczerb:. Gdyby ktoś bardzo chciał mogę go przetestować na SATA III w innym komputerze ... |
Dodamy w maksymalnie 24 godziny.
|
Też tak myślę. Piszę zatem niezwłocznie do Misiek4 z prośbą o wstawienie marki Goodram.
Jak pojawi się marka, to i pojawią się testy. pzdr |
Spokojnie - jest problem, to trzeba go zgłosić i sprawa się wyjaśni. Nikt złych intencji nie ma, admin też człowiek.
A słowa mgita to sarkazm. Zapewne. Tak myślę. |
Cytat:
- które funkcjonalności forum mają być funkcjonalne, które nie, które przyciski mają instalować na dysku forumowicza złośliwe trojany, a które mają od razu formatować mu dyski, no i który przycisk spowoduje natychmiastowy i dożywotni... ban:spoko: |
Dyski Goodram istnieją i mają się dobrze. A nie ma ich w bazie, bo albo nikt nie dodał bo nie miał (z userów forum), albo są jakieś problemy techniczne z dodaniem tych testów.
Proszę skontaktować się z administratorem Misiek4 i zgłosić zapytanie/problem. |
To nie żaden błąd... tak ma być pewnie :szczerb:
|
No i nadal nie działa.
Nie wiadomo dlaczego nie istnieją w ogóle dyski (SSD) marki Goodram... |
Nadal nie działa. Przydałby się dysk ST10000NM0086 w bazie. Mam dla niego kilka testów.
|
Nie działa dodawanie nowych dysków twardych
Witam,
Jak w tytule, po kliknięciu dodaj nowy dysk przeglądarka przechodzi na htxtp://dyski.cdrinfo.pl/dane.php?id=0 i wyświetla błąd serwera 500 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:01. |