![]() |
Mistrzostwa Świata się odbyły i to było fajne.
17 miejsce średnio fajne, ale **uj. Cycki zawsze fajne. :spoko: |
Ten wielki stanik wszystko zasłania :sciana:
|
Sam sobie kare wymierze :rozga: , ale musze to zrobic i cicho mi tu zeby grzeniu sie nie dowiedzial :niepow:
https://static1.squarespace.com/stat...ution+Of+boobs |
:niepow: :cycki:
|
Nie zawsze można mieć to czego się chce :)
|
Hehe wygraliśmy puchar prezydenta IHF. Jedynego trofeum, którego nie miał Dujszebajew.
Wygraliśmy z Argentyną. I w ten sposób zdobyliśmy 17 miejsce :blink: A mecz? Cóż, można powiedzieć, że był to festiwal niemocy - taka druga liga. Teraz praca, praca i jeszcze raz praca! Szanse i widoki na coś lepszego są, ale trzeba wyciągnąć wnioski z tej lekcji. |
A Malcher skuteczny jak Omeyer :O
Dużo jeszcze pracy przed nimi, ale młodzi są. Brakuje głównie ogrania się, ale też momentami umiejętności. Teraz sami widzą nad czym trzeba pracować. Wróci z kontuzji paru bardziej doświadczonych, to trochę pomogą i pokierują młodymi. Trzymajmy kciuki :spoko: |
Qrde, nie oglądałem najlepszego meczu naszych k***a
szacun za walkę z Francją, jeszcze z nich będzie drużyna, zobaczycie :spoko: |
Ja tu czekam kiedy tylko :cycki: zapodac lol2
|
Oglądałeś? To co powiesz, poza gwizdaniem?
|
:fiu: :>
|
Widzę, że temat stricte niszowy.
Może jednak ktoś ogląda mecz naszych z Francją? :wow: Nonono ulala :spoko: Żeby nie zapeszyć więcej nie napiszę... :niepow: |
Cóż, na salę i trenować, a droga daleka i pracy wiele.
Ruscy nic nie pokazali, można było to wygrać bez problemu...tylko trzeba mieć kim. Zabrakło jednego-dwóch myślących i potrafiących zorganizować grę...no ale w tym składzie takich nie ma. |
I'll be back :>
|
no to Ruscy nas pozamiatali i cóż,
pora do domu :sciana: |
Nie - teraz będzie 2 razy o wszystko. O honor na końcu.
|
no tak, 2 razy o honor :sciana::>
|
Cóż...źle to wygląda :sciana:
Chłopaki narobili apetytu z Norwegami, a teraz wygląda to tak, jak moje obawy przed mistrzostwami. Miejmy nadzieję, że w przerwie się opanują i zaczną grać. Edit: Źle wyglądało i tak też się skończyło. Szkoda, bo nasza sytuacja bardzo się komplikuje. Nikt nie liczy na wielki sukces, ale awans dałby nam kolejne trzy mecze na ogranie się w imprezach na światowym poziomie. |
dobrze żeś pogonił tego erotomana :spoko:
dla mnie ogromne zaskoczenie, spodziewałem się mocnego lania norweskiego a tu prawie remis :> |
Nie można. To temat o piłce ręcznej mężczyzn.
|
A czy mozna tu :cycki: wklejac ? temat sie zdecydowanie rozwinie :rotfl:
|
Mistrzostwa Świata w Piłce Ręcznej Mężczyzn - Francja 2017
Właśnie impreza się rozpoczęła, a dokładnie to wczoraj. Dzisiaj rozpoczęła się dla Polaków.
Graliśmy, po całkowitym przemeblowaniu drużyny, z Norwegami. Z tymi Norwegami, którzy po zaciętej walce (i kontrowersjach w końcówce meczu) przegrali w finale mistrzostw Europy z Niemcami. Wynik - przegraliśmy 22:20, ale postawa naszej 'młodzieży' jest budująca. Prawdę mówiąc obawiałem się tego meczu, bo nikt nie wiedział na co naszych stać. Oni, tak naprawdę, dopiero debiutują w poważnej imprezie, nie są jeszcze zgrani ze sobą i trochę zestresowani. Niemniej to, co pokazali na parkiecie, każe optymistycznie patrzeć w przyszłość drużyny. Te mistrzostwa mają służyć nauce gry z silnymi przeciwnikami i nabieraniu doświadczenia. Teraz najważniejsze, to wygrać w sobotę z Brazylią i zbierać jakieś punkty, żeby wyjść z grupy. Tych zgnietli wczoraj Francuzi, ale nie ludźmy się, że nam też tak pójdzie. Trudno liczyć na punkty z Francją, z Rosją też będzie trudno... Kibicujmy więc naszym i trzymajmy kciuki :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:15. |