![]() |
CDRinfo = reklama zakladu porzebowego
Czytelnik o ksywce SS35ii (ze względów oczywistych e-mail nadawcy jest znany tylko redakcji - zachodzi obawa linczu:)) podesłał nam informację o tym, że nasza ukochana strona kojarzy mu się z reklamą zakładu pogrzebowego. Co wy na to? Zapraszam do dyskusji.
|
Ja już raz dawałem propozycję zmiany kolorów (kłopoty z kursorem-załatwione przez Majoneza)najlepiej gdyby każde forum tematyczne miało swoją kolorystykę ,nie było by pomyłek i wiadomo gdzie się w danej chwili znajduję.Takie jest moje zdanie...
|
IMHO, dobrze jest jak jest a co do orientacji to po tematach postów widać
ja się po prostu przyzwyczaiłem a co do zakładu pogrzebowego to sobie last time dzięki temu przybytkowi przypomniałem gdzie dokładnie qpmel mieszka / mieliśmy po niego podjechać a skład zielony bo to nie ich miasto (nie moje też )/ i dopiero ja go zobaczyłem to załapałem :) pozdro |
Witam !
A jaki starz miał ten "FORUMOWICZ" ? Ja tam jestem za tym aby było tak jak jest wszystko jest czytelne bez zbednych ozdobników zrsztą była ankieta czy wygląd ma się zmienić i 77.7% było temu przeciw / podejrzewam że byli to staly bywalcy / a te 22.3% osób to pewnie w większości ludzie skaczący po sieci jak wsza po łysinie szukająca rozrywki !! Ma zostać tak jak jest - takie jest moje zdanie !! |
Witam !
Dobrze go ukryliście nawet nie figuruje na liscie forumowiczów http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/m...&pagenumber=11 Czyli nie istnieje a co za tym idzie nie ma nic do powiedzenia !:-D ;) |
Jak na mój gust wszycho jest OK ! A jedna osoba której sie wydaje że to zakład pogrzebowy to nie powód do rewolucji.
|
Wolę czarny bo jak oglądam tą stronkę to mi się monitor mniej wypala!!!!!!!!!!!
:) :) :) |
Nic nie zmieniać !!!
Rzekłem |
Ma byc jak jest i koniec !!!!!!!!!
Jest git (i OKI jak to moj koles z ul.LIBELTA mowi) OKI ??? |
moze jeszcze nazwe zmienic na 'zajawkowe fajerki' zeby bylo bardziej cool...? :)
zostawic to, nie ruszac, nie zmieniac, NIE PSUC!.. wnikliwszym czytelnikom przypominam manewr marketingowy stulecia: zamiane znaku CPN na Orlen... |
Ma zostać tak jak jest. Jest czytelne i charakterystyczne, oraz nie powtarzalne. Że akurat jednemu gościowi się nie podoba to jego problem.
|
Jest OK. Właśnie ta ciemna tonacja kolorów wyróżnia CDRinfo.pl od innych stron, jak np. CDRinfo.com. Sądzę jednak, że przydałoby się dać możliwość wyboru kilku skór, gdyż nie każdemu podoba się obecny wygląd CDRinfo.
|
Dla mnie jest spoko, wszystko jest czytelne. Ta czerń mi się podoba przynajmniej mie w oczy nie razi jak siedzę po ciemku.
|
Broń Boże nie zmieniać - bo jak bedą wodotryski jak w Q ]I[ to palpitacij serca i oczu bym dostał - zreszta jest to strona informacyjno,edukacyjno towarzyska ;) i racxzej powinna być stonowana.
więc głosuje zostawić jak jest |
Mnie się podoba taki wygląd jaki jest. Solidny, konkretny, bez zbędnych pierdół i wk... animacji flashowych, które zapierd... po całym ekranie i mnie wk...
Jeżeli kogoś kole ten wygląd w oczy a Webmaster się nudzi to niech zrobi dodatkowe menu np. w dolnymlewym rogu ze skórami do wyboru: metal, black, grey itd. itp. CDRINFO dobrze wygląda w nocy przy zgaszonym świetle :):):) Monitor nie daje po oczach :) |
Pikna stronka :)
a zakłady pogrzebowe też nas czekają więc nie ma co mącić. Kolorowe zostawmy reklamy proszków do prania i batonów i kawy pedros ;) vide STR - nie ruszać, nie zmieniać, NIE PSUC!.. |
Cytat:
a tak powaznie to koles napisal na maile i raczej nie bylo mu do zartow dodam, ze mi sie rowniez podoba obecna kolorystyka natomiast mam kilka uwag co do rozmieszczenia pewnych elementow ale to tzw. kosmetyka :) a teraz ide spac ... tzn wlasnie jestem w trakcie zmiany lozek z mniej wygodnego na wygodne :) |
Podpisuje się wszystkimi członkami, ma zostać jak jest, jak komuś zbyt smutno to niech wejdzi na stronę http://www.foxkids.pl tam ma żarówki a tu ma być miło, przyjemnie i bez wodotrysków.
|
Kolorystyka tej strony bardzo mi się podoba, jest jakimś odpoczynkiem dla oczu. Przydałoby się jedynie dopracować trochę menu z lewej i prawej strony.
Dodatkowa prośba - pytanie: Czy moglibyście wprowadzić usługę pokazywania co nowego pojawiło się w serwisie od podanej daty? Najlepiej z podziałem na kategorie np. newsy, download, testy, porady itd. Pozdrawiam |
Do kolorystyki nic nie mam. Jedynie trudno się czasem połapać w menu z lewej i prawej strony. Marzy mi się jakieś rozwijalne menu (np. po kliknięciu/wskazaniu menu "Porady i pojęcia" pojawiałyby się pozycje "FAQ", "Słownik pojęć", Metody zapisu"... [..]).
|
Wariat!!!
Uwaga ten synek to wariat przecież wygląd cdrinfo jest ok a jak się to komuś nie podoba to ma pecha8) 8) 8) 8-)
|
NIC NIE ZMIENIAĆ !!!
Stronka wygląda spox, kolorki ok. Nic nie zmieniać.Jedyny kolor w jakim powinna być to właśnie czarny. Oszczędność oczu i monitora :)
pozdrawiam sikador;) |
Jest ok !!!
|
nie kolor swiadczy o jakości!!osobiście wolalbym błękitne tlo,ale temat uważam za zastepczy.wazne jest jaka informacje czytam a nie w jakim kolorzeA może BD zapuscil węża??z tym uzytkownikiem co pisze na mail
ps ogórki niebawem się koncza!!!!! |
czaaaarny jak najbardziej !!!!!!!!
zakład pogrzebowy napewno by sie takiej stronki nie powstydził:cool: |
... ja się po prostu przyzwyczaiłem, jakby forum od początku było seledynowo-różowo-fioletowe też pewnie bym się przyzwyczaił.
|
Mnie by wk...taka jaskrawa kolorystyka, zresztą teraz w nocy jak mam otwarte okno to owady lecą do monitora a jakby było jaśniej to bym nie nadążał ich zabijać.
|
Witam !
Jak jush na początku wspomniałem NIE DOTYKAĆ ! Teraz nawet nie potrzeba nic zmieniać / pamiętacie burę o wielkość max załącznika - problem rozwiązny -- e-mail -- / |
zostawić tak jak jest. oczy mniej mi się bolą w nocy.:cool:
|
Zmiana............
zmieńcie dezajn i kolory bo to faktycznie ponura kicha !!!
a poza tym wszystko jest OK !!! powodzenia :) |
Re: Zmiana............
Cytat:
W sumie masz prawo do wyrażania własnej opinii(ah ta demokracja):P |
Re: Re: Zmiana............
Cytat:
Witam ! Bas jak dojdzie do tego zlotu to stawiam Ci pifko ! |
Ja też nie mam jakiegoś wielkiego stażu na forum, ale koleś wyskakuje z 7 postami i udowadnia wszystkim, że ma być tak jak on chce a nie jak stali bywalcy. Trochę się uniosłem, postaram się na przyszłość bardziej panować nad sobą. ;)
|
Bas, prosze nie panuj nad soba :) - jak przeczytalem to o tym dresie to prawie oplulem monitor herbata - jedna z najlepszych rzeczy jakie ostatnio widzialem
zreszta dla mnie juz zmiana forum byla takim szokiem ze przez 2 dni automatycznie klikalem 'home' zeby sie przeniesc na 'moje' forum, a tu caly czas jakies inne wyskakiwalo :) |
Witam !
Sid ma rację poprostu spadłem z krzesła text jest poprostu rozbrajający ... |
Cytat:
|
Czyżby ktoś miał coś przeciwko zakładom pogrzebowym ? ;) :D
Przecież prędzej, czy później i tak ten KTOŚ zostanie ich klijentem... :D :D :D |
Cytat:
Witam ! Jesli tylko BD ujawni jakies dane tego slajda to trafi tam szybciej nish mu się wydaje ... |
Cytat:
pozdro |
a ja wychodzę z założenia, iż życie jest takie kolorowe, że te wszystkie jaskrawe barwy już mi bokiem wychodzą...
więc chociaż cdrinfo może być szarawe:-D |
strona jest OK i powinna zostac taka jak jest
|
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! To jest najbrdziej prawdopodobne ... |
Cytat:
|
Cytat:
na dowod kawalek tej wiadomosci ------------------------------ On 2002-08-15 at 14:53:02, The following information was submitted: >From Host: 2xx.30.144.92 autor = ss35ii email = ss35ii@xxxx.pl link = news = A może by tak zmienić szate kolorystyczną "www.cdrinfo.pl"obecnie Wasza strona przypomina reklame ZAKŁADU PRODUKUJĄCEGO TRUMNY! ---------------------- sorki ale nie chce byscie mu zrobili auaaaaaaa :) |
Cytat:
dawno temu sam mialem "czarna strone" :) a moje uwagi co do cdrinfo ograniczaja sie jedynie do kilku szczegolow kosmetycznych - glownie chodzi o lepsza i bardziej funkcjonalna nawigacje na stronie zapewniam jednak ze jak bede mial propozycje to trafi ona najpierw tutaj :) |
Cytat:
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Równie dobrze mogłeś Nas wyrlowac z tym IP wiedząc że ktoś wpadnie na to ze IP zaczynają sie od 217 i podać reszę zupełnie zmyśloną tak jak ten ss35ii ! / To by było za proste / PS: BD jaką masz komórkę pytam tak z ciekawości ? |
Cytat:
|
napialem: wiekszosc - lacza uczelniane (zwlaszcza politechniczne) to inna, czesto maja jeszcze numery przydzielane przed 10 laty, moje ip zaczyna sie od 80, wiec tez wiem ze to nie WSZYSTKIE, ale jezeli juz 200 i to w Polsce to NAJWIECEJ jest 217...
|
Cytat:
a telefon jest maly i srebrny i nie jest to dresofon :P |
Cytat:
|
Cytat:
Witam ! A przez chwilę myślałem ze masz Siemensa S35i / ss35ii / ... |
Cytat:
ale mam siemensa |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49. |