Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   CDRinfo = reklama zakladu porzebowego (https://forum.cdrinfo.pl/f5/cdrinfo-reklama-zakladu-porzebowego-9666/)

BD 15.08.2002 18:24

CDRinfo = reklama zakladu porzebowego

Czytelnik o ksywce SS35ii (ze względów oczywistych e-mail nadawcy jest znany tylko redakcji - zachodzi obawa linczu:)) podesłał nam informację o tym, że nasza ukochana strona kojarzy mu się z reklamą zakładu pogrzebowego. Co wy na to? Zapraszam do dyskusji.

lopus 15.08.2002 18:46

Ja już raz dawałem propozycję zmiany kolorów (kłopoty z kursorem-załatwione przez Majoneza)najlepiej gdyby każde forum tematyczne miało swoją kolorystykę ,nie było by pomyłek i wiadomo gdzie się w danej chwili znajduję.Takie jest moje zdanie...

cana 15.08.2002 19:02

IMHO, dobrze jest jak jest a co do orientacji to po tematach postów widać
ja się po prostu przyzwyczaiłem
a co do zakładu pogrzebowego to sobie last time dzięki temu przybytkowi przypomniałem gdzie dokładnie qpmel mieszka / mieliśmy po niego podjechać a skład zielony bo to nie ich miasto (nie moje też )/ i dopiero ja go zobaczyłem to załapałem :)
pozdro

Laser 15.08.2002 19:35

Witam !

A jaki starz miał ten "FORUMOWICZ" ?

Ja tam jestem za tym aby było tak jak jest wszystko jest czytelne bez zbednych ozdobników zrsztą była ankieta czy wygląd ma się zmienić i 77.7% było temu przeciw / podejrzewam że byli to staly bywalcy / a te 22.3% osób to pewnie w większości ludzie skaczący po sieci jak wsza po łysinie szukająca rozrywki !!

Ma zostać tak jak jest - takie jest moje zdanie !!

Laser 15.08.2002 19:45

Witam !

Dobrze go ukryliście nawet nie figuruje na liscie forumowiczów

http://www.cdrinfo.pl/skrypty/vb/v/m...&pagenumber=11

Czyli nie istnieje a co za tym idzie nie ma nic do powiedzenia !:-D ;)

Taz40 15.08.2002 20:33

Jak na mój gust wszycho jest OK ! A jedna osoba której sie wydaje że to zakład pogrzebowy to nie powód do rewolucji.

mieciu76 15.08.2002 21:03

Wolę czarny bo jak oglądam tą stronkę to mi się monitor mniej wypala!!!!!!!!!!!
:) :) :)

Macio.Men 15.08.2002 21:09

Nic nie zmieniać !!!

Rzekłem

miernik 15.08.2002 21:18

Ma byc jak jest i koniec !!!!!!!!!
Jest git (i OKI jak to moj koles z ul.LIBELTA mowi)
OKI ???

-Sid-The-Rat=> 15.08.2002 21:30

moze jeszcze nazwe zmienic na 'zajawkowe fajerki' zeby bylo bardziej cool...? :)

zostawic to, nie ruszac, nie zmieniac, NIE PSUC!..

wnikliwszym czytelnikom przypominam manewr marketingowy stulecia: zamiane znaku CPN na Orlen...

ThanatoS 15.08.2002 21:31

Ma zostać tak jak jest. Jest czytelne i charakterystyczne, oraz nie powtarzalne. Że akurat jednemu gościowi się nie podoba to jego problem.

ZiP 15.08.2002 21:37

Jest OK. Właśnie ta ciemna tonacja kolorów wyróżnia CDRinfo.pl od innych stron, jak np. CDRinfo.com. Sądzę jednak, że przydałoby się dać możliwość wyboru kilku skór, gdyż nie każdemu podoba się obecny wygląd CDRinfo.

Flacha1 15.08.2002 22:54

Dla mnie jest spoko, wszystko jest czytelne. Ta czerń mi się podoba przynajmniej mie w oczy nie razi jak siedzę po ciemku.

Sniper 15.08.2002 23:30

Broń Boże nie zmieniać - bo jak bedą wodotryski jak w Q ]I[ to palpitacij serca i oczu bym dostał - zreszta jest to strona informacyjno,edukacyjno towarzyska ;) i racxzej powinna być stonowana.
więc głosuje zostawić jak jest

+++LeWaP+++ 15.08.2002 23:58

Mnie się podoba taki wygląd jaki jest. Solidny, konkretny, bez zbędnych pierdół i wk... animacji flashowych, które zapierd... po całym ekranie i mnie wk...

Jeżeli kogoś kole ten wygląd w oczy a Webmaster się nudzi to niech zrobi dodatkowe menu np. w dolnymlewym rogu ze skórami do wyboru:
metal, black, grey itd. itp.

CDRINFO dobrze wygląda w nocy przy zgaszonym świetle :):):) Monitor nie daje po oczach :)

Pedros 16.08.2002 00:54

Pikna stronka :)
a zakłady pogrzebowe też nas czekają więc nie ma co mącić.
Kolorowe zostawmy reklamy proszków do prania i batonów i kawy pedros ;)
vide STR - nie ruszać, nie zmieniać, NIE PSUC!..

BD 16.08.2002 01:01

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dobrze go ukryliście nawet nie figuruje na liscie forumowiczów

heheheh a kto powiedzial, ze to forumowisz ? :P
a tak powaznie to koles napisal na maile
i raczej nie bylo mu do zartow

dodam, ze mi sie rowniez podoba obecna kolorystyka
natomiast mam kilka uwag co do rozmieszczenia pewnych elementow
ale to tzw. kosmetyka :)

a teraz ide spac ... tzn wlasnie jestem w trakcie zmiany lozek z mniej wygodnego na wygodne :)

bas 16.08.2002 02:25

Podpisuje się wszystkimi członkami, ma zostać jak jest, jak komuś zbyt smutno to niech wejdzi na stronę http://www.foxkids.pl tam ma żarówki a tu ma być miło, przyjemnie i bez wodotrysków.

JANIE 16.08.2002 07:31

Kolorystyka tej strony bardzo mi się podoba, jest jakimś odpoczynkiem dla oczu. Przydałoby się jedynie dopracować trochę menu z lewej i prawej strony.

Dodatkowa prośba - pytanie: Czy moglibyście wprowadzić usługę pokazywania co nowego pojawiło się w serwisie od podanej daty? Najlepiej z podziałem na kategorie np. newsy, download, testy, porady itd.

Pozdrawiam

ZiP 16.08.2002 09:50

Do kolorystyki nic nie mam. Jedynie trudno się czasem połapać w menu z lewej i prawej strony. Marzy mi się jakieś rozwijalne menu (np. po kliknięciu/wskazaniu menu "Porady i pojęcia" pojawiałyby się pozycje "FAQ", "Słownik pojęć", Metody zapisu"... [..]).

kizio 16.08.2002 10:08

Wariat!!!

Uwaga ten synek to wariat przecież wygląd cdrinfo jest ok a jak się to komuś nie podoba to ma pecha8) 8) 8) 8-)

sikador 16.08.2002 10:27

NIC NIE ZMIENIAĆ !!!

Stronka wygląda spox, kolorki ok. Nic nie zmieniać.Jedyny kolor w jakim powinna być to właśnie czarny. Oszczędność oczu i monitora :)
pozdrawiam
sikador;)

Ice 16.08.2002 11:24

Jest ok !!!

pasikonik 16.08.2002 11:29

nie kolor swiadczy o jakości!!osobiście wolalbym błękitne tlo,ale temat uważam za zastepczy.wazne jest jaka informacje czytam a nie w jakim kolorzeA może BD zapuscil węża??z tym uzytkownikiem co pisze na mail
ps ogórki niebawem się koncza!!!!!

tomgoo 16.08.2002 11:31

czaaaarny jak najbardziej !!!!!!!!
zakład pogrzebowy napewno by sie takiej stronki nie powstydził:cool:

Zetoxa 16.08.2002 13:07

... ja się po prostu przyzwyczaiłem, jakby forum od początku było seledynowo-różowo-fioletowe też pewnie bym się przyzwyczaił.

bas 16.08.2002 13:27

Mnie by wk...taka jaskrawa kolorystyka, zresztą teraz w nocy jak mam otwarte okno to owady lecą do monitora a jakby było jaśniej to bym nie nadążał ich zabijać.

Laser 16.08.2002 13:54

Witam !

Jak jush na początku wspomniałem NIE DOTYKAĆ !

Teraz nawet nie potrzeba nic zmieniać / pamiętacie burę o wielkość max załącznika - problem rozwiązny -- e-mail -- /

Tabaluga 16.08.2002 14:30

zostawić tak jak jest. oczy mniej mi się bolą w nocy.:cool:

CobraVerde 16.08.2002 15:33

Zmiana............

zmieńcie dezajn i kolory bo to faktycznie ponura kicha !!!
a poza tym wszystko jest OK !!!
powodzenia :)

bas 16.08.2002 15:51

Re: Zmiana............

Cytat:

CobraVerde napisa***322;(a)
zmieńcie dezajn i kolory bo to faktycznie ponura kicha !!!
a poza tym wszystko jest OK !!!
powodzenia :)

Te kolory są ok, nie męczą wzroku i nie robią z serwisu choinki. Jak chcesz mieć stronę w kolorach swojego dresu to możesz ją sobie zrobić, ale większości się podoba tak jak jest.
W sumie masz prawo do wyrażania własnej opinii(ah ta demokracja):P

Laser 16.08.2002 18:40

Re: Re: Zmiana............

Cytat:

bas napisa***322;(a)

Jak chcesz mieć stronę w kolorach swojego dresu to możesz ją sobie zrobić....)

Witam !

Bas jak dojdzie do tego zlotu to stawiam Ci pifko !

bas 16.08.2002 18:45

Ja też nie mam jakiegoś wielkiego stażu na forum, ale koleś wyskakuje z 7 postami i udowadnia wszystkim, że ma być tak jak on chce a nie jak stali bywalcy. Trochę się uniosłem, postaram się na przyszłość bardziej panować nad sobą. ;)

-Sid-The-Rat=> 16.08.2002 18:48

Bas, prosze nie panuj nad soba :) - jak przeczytalem to o tym dresie to prawie oplulem monitor herbata - jedna z najlepszych rzeczy jakie ostatnio widzialem

zreszta dla mnie juz zmiana forum byla takim szokiem ze przez 2 dni automatycznie klikalem 'home' zeby sie przeniesc na 'moje' forum, a tu caly czas jakies inne wyskakiwalo :)

Laser 16.08.2002 18:50

Witam !

Sid ma rację poprostu spadłem z krzesła text jest poprostu rozbrajający ...

bas 16.08.2002 18:52

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
Bas, prosze nie panuj nad soba :) - jak przeczytalem to o tym dresie to prawie oplulem monitor herbata - jedna z najlepszych rzeczy jakie ostatnio widzialem
Chyba trochę się mu dostało za mój remont w domu(byłem trochę wściekły), ale patrząć z perspektywy to nie było takie złe.

radonix 16.08.2002 19:02

Czyżby ktoś miał coś przeciwko zakładom pogrzebowym ? ;) :D
Przecież prędzej, czy później i tak ten KTOŚ zostanie ich klijentem... :D :D :D

Laser 16.08.2002 19:38

Cytat:

radonix napisa***322;(a)

Witam !

Jesli tylko BD ujawni jakies dane tego slajda to trafi tam szybciej nish mu się wydaje ...

cana 16.08.2002 20:29

Cytat:

radonix napisa***322;(a)

ja nie zamierzam 8)
pozdro

mapsajm 16.08.2002 22:15

a ja wychodzę z założenia, iż życie jest takie kolorowe, że te wszystkie jaskrawe barwy już mi bokiem wychodzą...
więc chociaż cdrinfo może być szarawe:-D

Shider 16.08.2002 23:18

strona jest OK i powinna zostac taka jak jest

Ice 16.08.2002 23:33

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

Jesli tylko BD ujawni jakies dane tego slajda to trafi tam szybciej nish mu się wydaje ...

A mi się wydaje że nie ma i nie było takiego gościa, a BD robi sobie jaja.

Laser 17.08.2002 09:37

Cytat:

Ice napisa***322;(a)

Witam !

To jest najbrdziej prawdopodobne ...

Shider 17.08.2002 09:39

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

Witam !

To jest najbrdziej prawdopodobne ...

albo sam che zmienic wyglad strony

BD 17.08.2002 17:22

Cytat:

Ice napisa***322;(a)

hehehe nie robie sobie jaj :)
na dowod kawalek tej wiadomosci

------------------------------
On 2002-08-15 at 14:53:02,
The following information was submitted:
>From Host: 2xx.30.144.92
autor = ss35ii
email = ss35ii@xxxx.pl
link =
news = A może by tak zmienić szate kolorystyczną "www.cdrinfo.pl"obecnie Wasza strona przypomina reklame ZAKŁADU PRODUKUJĄCEGO TRUMNY!
----------------------

sorki ale nie chce byscie mu zrobili auaaaaaaa :)

BD 17.08.2002 17:23

Cytat:

Shider napisa***322;(a)

albo sam che zmienic wyglad strony

nie chce :) mi sie podoba bardzo tak jak jest
dawno temu sam mialem "czarna strone" :)

a moje uwagi co do cdrinfo ograniczaja sie jedynie do kilku szczegolow kosmetycznych - glownie chodzi o lepsza i bardziej funkcjonalna nawigacje na stronie

zapewniam jednak ze jak bede mial propozycje to trafi ona najpierw tutaj :)

cana 17.08.2002 18:14

Cytat:

BD napisa***322;(a)

hehehe nie robie sobie jaj :)
na dowod kawalek tej wiadomosci

------------------------------
On 2002-08-15 at 14:53:02,
autor = ss35ii
email = ss35ii@xxxx.pl
link =
news = A może by tak zmienić szate kolorystyczną "www.cdrinfo.pl"obecnie Wasza strona przypomina reklame ZAKŁADU PRODUKUJĄCEGO TRUMNY!
----------------------

sorki ale nie chce byscie mu zrobili auaaaaaaa :)

robiłem kiedyś w wakacje w zakładzie produkującym te opakowania jednorazowego uzytku i zapewniam Was że nie zawsze jest to połaczone z zakładem pogrzebowym / trumny robi się w klasycznej /no może nie do końca bo te dodatki typu krzyżyki i inne utensylia funeralne :)/ stolarni/
pozdro

-Sid-The-Rat=> 17.08.2002 20:05

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Bartek - przez przypadek dales nam strasznie duzo informacji o tym kolesiu - w tej sytuacji powinienes ukryc OSTATNI a nie pierwszy czlon numeru IP - polskie zaczynaja sie od 217 (wiekszosc), zreszta to nie problem przepatrzec DNSy i znalesc jakie IP przypisano Polsce... i juz go masz na celowniku

BD 17.08.2002 20:22

Cytat:

Bartek - przez przypadek dales nam strasznie duzo informacji o tym kolesiu - w tej sytuacji powinienes ukryc OSTATNI a nie pierwszy czlon numeru IP - polskie zaczynaja sie od 217 (wiekszosc), zreszta to nie problem przepatrzec DNSy i znalesc jakie IP przypisano Polsce... i juz go masz na celowniku

Sid a jak myslisz ... to byl przypadek czy celowe dzialanie :)

Laser 17.08.2002 23:09

Cytat:

BD napisa***322;(a)

Sid a jak myslisz ... to byl przypadek czy celowe dzialanie :)

Witam !

Równie dobrze mogłeś Nas wyrlowac z tym IP wiedząc że ktoś wpadnie na to ze IP zaczynają sie od 217 i podać reszę zupełnie zmyśloną tak jak ten ss35ii ! / To by było za proste /

PS: BD jaką masz komórkę pytam tak z ciekawości ?

bas 18.08.2002 00:21

Cytat:

Chyba się mylisz bo: kolos.math.uni.lodz.pl (212.191.65.6), to jest łódzki serwer i mieści się w łodzi na ulicy matejki 22 Uniwerystet Łodzki Wydział matematyki. Sprawdź 62.233.225.25 to jest (mój)serwer a jak wiesz ja jestem w łodzi. Ale faktycznie tych zaczynających sie na 2 jaet skończona liczba.

-Sid-The-Rat=> 18.08.2002 06:43

napialem: wiekszosc - lacza uczelniane (zwlaszcza politechniczne) to inna, czesto maja jeszcze numery przydzielane przed 10 laty, moje ip zaczyna sie od 80, wiec tez wiem ze to nie WSZYSTKIE, ale jezeli juz 200 i to w Polsce to NAJWIECEJ jest 217...

BD 18.08.2002 08:45

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

PS: BD jaką masz komórkę pytam tak z ciekawości ?

hehehehe no tak

a telefon jest maly i srebrny
i nie jest to dresofon :P

BD 18.08.2002 08:46

Cytat:

napialem: wiekszosc - lacza uczelniane (zwlaszcza politechniczne) to inna, czesto maja jeszcze numery przydzielane przed 10 laty, moje ip zaczyna sie od 80, wiec tez wiem ze to nie WSZYSTKIE, ale jezeli juz 200 i to w Polsce to NAJWIECEJ jest 217...
zdaje sie kazda Neo zaczyna sie od 80 a pozniej jest 50

Laser 18.08.2002 15:44

Cytat:

BD napisa***322;(a)

hehehehe no tak

a telefon jest maly i srebrny
i nie jest to dresofon :P

Witam !

A przez chwilę myślałem ze masz Siemensa S35i / ss35ii / ...

BD 18.08.2002 21:12

Cytat:

Laser napisa***322;(a)

A przez chwilę myślałem ze masz Siemensa S35i / ss35ii / ...

nie nie nie mam s35i
ale mam siemensa

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:49.