![]() |
Cytat:
Witam ! Kopnij go w du.. tzn mordkę:-D to moze ruszy się trochę ! PS Ten gif jest w zasadzie jpeg'em bo ma tylko jedną klatke ! |
Ok! Dzieki! Ale Merlin tez jest fajny, choc nieruchomy! (zamurowalo go, czy co?)
Zreszta jest do mnie znacznie bardziej podobny niz smi... mordka! |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Prosiliśmy Cię abyś tylko zmienił jego nazwę a nie usuwał ! W załacznku zamiast śmieszka.gif masz mordkę.gif:-D |
Cytat:
Amen! |
Pewnie wypoczywa na wyspach kanaryjskich:-D
|
Cytat:
Witam ! To by miało sens Śmieszek.gif. A co do kodowania to może Yahol miał cos nie tak ustawione a tak wogóle to gdzie on jest !(( |
Cytat:
|
u mnie też ten błąd co u lasera .(ja mam 98SE)
|
moze to kwestia polskiego kodowania (albo jego braku...)?
|
U mnie na różnych komputerach, różnych windowsach i różnych programach antywirusowych o nic się nie czepia...
|
U mnie to samo co u Lasera,ale oczywiscie
tylko gdy "zamkne" nieprawidlowo system. |
ja tez mam zero problema z tym gifkiem
|
Witam
Ten gif ma nastepującą nazwę ¶mieszek[1].gif |
to jest cos dziwnego - ja ani w 98 ani w 2000 nie mam takich problemow - mam Norton Utilities 2002 i norton interent security (i Kesperskego bo norton to chlam) i... NIC...
dziwne... jaka nazwe ma ten zbior? |
... dołączam się, Norton bez przerwy chce naprawiać twojego gifa Yahol , zmień mu nazwę
|
Prośba do Yahola !
Witam !
Mam do Ciebie prośbę Yahol czy mógłbyś zmienić nazwę swojej mordki bo mam z nią problem ! Otórz chodzi oto że stale scandisc wykrywa mi błąd na dysku / raport scandisca poniżej / Czy mógłbyś zmienć nazwę z ¶mieszek[1].gif na coś innego. Dzięki ! ******************* Microsoft ScanDisk dla Windows UWAGA: Jeśli dla obejrzenia tego pliku używasz programu systemu MS-DOS, część znaków może być wyświetlona nieprawidłowo. Użyj programu Windows, na przykład Notatnika. Plik dziennika wygenerowany o 11:08, 2002-8-18. Program ScanDisk zastosował następujące opcje: Standardowy test Automatycznie usuwaj błędy Dysk (C:) zawierał następujące błędy: Folder C:\WINDOWS\Temporary Internet Files\Content.IE5\CDBCPQ67 zawiera niepoprawną informację o ¶mieszek[1].gif (nazwa MS-DOS ?MIESZ~1.GIF): Krótka nazwa pliku lub folderu (?MIESZ~1.GIF) zawierała nieprawidłowe znaki. Rozwiązanie: Usuń błąd Wyniki: Błąd został usunięty, tak jak podano powyżej. Program ScanDisk znalazł na dysku błędy i wszystkie je usunął. ------------------- |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:20. |