![]() |
Cytat:
|
Ustaw sobie forum jako główną w przeglądarce i wszystkie twoje problemy jak ręką odjął :rotfl:
|
Cytat:
Ale jak odpalam główną to od razu widzę , kto i co i gdzie , a tak trzeba wejść w Forum i przeszukiwać . :D |
Sa glebokie prace przeprowadzane na zywym organizmie, jak na razie sa postepy ale dokladnie opisuj co sie dzieje.
|
Może ktoś , coś . Na głównej nie pokazuje mi po prawej ostatnich wpisów forumowych.
Muszę wejść na forum z górnego "Forum" . Nie wiem czy dało mi się napisać o co chodzi . Nie bijcie mnie :) |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Załącznik 210917Ja to mam jakieś szczęście :)
|
Cytat:
|
Podpadasz mi gościu. Uparty jesteś, znowu zepsułeś :sciana:
|
Nie udało się nawiązać bezpiecznego połączenia
Podczas łączenia z serwerem âwww.cdrinfo.plâ wystąpił błąd. PR_CONNECT_RESET_ERROR Kod błędu: PR_CONNECT_RESET_ERROR Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ nie udało się potwierdzić autentyczności otrzymanych danych. Proszę poinformować właścicieli witryny o tym problemie. |
Wciśnijmy czerwony przycisk, zobaczymy co się stanie. :szczerb:
|
Uruchomienie procedury analizy problemu doprowadziło do rozwiązania problemu.
|
Cytat:
|
Analiza problemu spowodowała uruchomienie procedury analizy problemu.
|
Nie połączono: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa
Firefox wykrył problem i nie wczytał âwww.cdrinfo.plâ. Witryna jest źle skonfigurowana lub zegar systemowy ma ustawioną nieprawidłową datę. Certyfikat witryny prawdopodobnie wygasł, co uniemożliwia programowi Firefox nawiązania bezpiecznego połączenia. |
Cannot connect to databaseCANNOT CONNECT takie coś ja się nie znam na tym .
|
No coś jej się stegowało.
|
Czy tylko mi ? czy ogólnie główna cdrinfo nie funguje
|
Cytat:
|
Pomyśl chwilę. Jak nie będziesz wychodził, to nie będziesz musiał wchodzić. Ile mniej klikania :idea:
|
Cytat:
Nie panikuje , ale na forum wchodzę przez główną, chyba zrobię skrót do forum osobny. |
Jaki panikarz :P
|
Już działa :)
|
Znowu nie działa , chciałem dodać komentarz to chyba się nie zapisał .
A teraz główna stoi. |
Ooooo naprawdę działa.
|
No nie wchodzi. Może M4 zaczął zapowiadane remanenty.
Edit. Już naprawione. |
Od wczoraj nie mogę na główną stronę, ktoś sprawdzi czy też ma problem.
|
Awarie głównej są po to, żeby sprawdzić czy ktoś zauważy.
|
Tak jak kilka dni temu. Awaria już opanowana, więc do przodu...
|
Ta strona to sie regularnie wyp.... , ot taka jej natura chyba :D
|
:D No spoko strachu nie miałem, tylko tak dla formalności.
|
Już można bez strachu :D
|
Nie połączono: potencjalne zagrożenie bezpieczeństwa
Firefox wykrył problem i nie wczytał âwww.cdrinfo.plâ. Witryna jest źle skonfigurowana lub zegar systemowy ma ustawioną nieprawidłową datę. Certyfikat witryny prawdopodobnie wygasł, co uniemożliwia nawiązanie bezpiecznego połączenia. Nie mam opcji że mimo wszystko chcę otworzyć. Chyba że nie umiem . Na Brave to samo ale jest opcja że chce otworzyć strone mimo wszystko |
Fakt, znowu nie działa. Przyjęte do realizacji.
|
Strona główna cdrinfo.pl
Ilość załączników: 3
Witam nie wiem czy dobry dział wybrałem na posta.
Więc tak czy strona główna działa u was, ponieważ nie wyświetla strony tylko resetuje połączenie. Sprawdzone na PC(Kablowy orange) i w smartfonie(sieć komórkowa). Poniżej zrobiłem 2 screnny z PC: przeglądarki Microsoft Edge i Firefox. Jeszcze Ze Smartfona Chrome. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:49. |