![]() |
Co Cię sprowadziło na to Forum?
Czy pamiętacie swój pierwszy post na forum? Czego dotyczył, albo czego szukaliście?
Ja byłem gówniakiem i chciałem zrobić kopie Celine Dijon na CD dla sąsiada. Miałem nagrywarke LG nie pamiętam modelu i dzięki Wam się udało ogarnąć temat [emoji39] |
Ja nie pamiętam, to było jeszcze przed pierwszą wojną klonów., jak nastała nowa era mocy.
|
Szare komórki od tego czasu zostały wymazane jak CD - RW
|
Ja pamiętam, że pierwsza moja pierwsza nagrywarka to była LG i nie potrafiła w DAO...
Ale pierwszego posta nie pamiętam. Pamiętam, że Adam Małysz po raz drugi zdobył Kryształową Kulę Pucharu Świata (w 2002). |
Właśnie o to chodzi żeby sobie przypomnieć daną sytuację [emoji39]
|
To trochę jak ze Smoleńskiem, każdy pamięta co robił. Ja robiłem [emoji90] autentycznie, i mi net zamulił i potem widziałem czemu [emoji1751]
Można połączyć dwa posty |
Cytat:
A na forum trafiłem bo miałem w laptopie nagrywarkę która nic nie chciała robić poza odtwarzaniem, a i to tylko od czasu do czasu. :P |
Chyba a raczej na pewno , było szukanie odpowiedzi o nagrywarce i BookType.
|
Dzial konsole i tutki Beriona ;) co tu pamietac wystarczy zobaczyc pierwszy post :D
|
A ta nagrywarka to pewnie była wtedy LG 8080.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja już swojego nie pamiętam, ale znając życie, to pewnie było to coś obraźliwego o Grzeniu :haha: |
Nie tam :fiu: cfaniakowalem do Beriona lol2
|
Na forum sprowadziło mnie powołanie do kiełbasy.
edit: Dzisiaj w nocy zobaczyłem, że firma dźwigowa, czyli taka od wind, używa nadal płyt TDK DVD+R :D Niestety kończyłem pół godziny przed przyjściem pracownika czarnoroboczego i bardzo miłego, który siedzi z nami w tym nieszczęsnym pomieszczeniu, gdzie się tysiąc kamer w okienkach wyświetla, bo bym go zapytał: "na wuj wam to?" :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wtedy dosiadałem Ricoha MP9060 bez burnprooffa :szczerb:
|
Miałem problem z jakąś nagrywarką i tak tutaj trafiłem.
Potem się zakochałem i mi odwaliło :rotfl: |
Pamiętamy, pamiętamy :D
A co tam u Moniki? |
Nie mam pojęcia, i chyba lepiej żeby tak zostało :P
|
No tak, ta historia była burzliwa :D
|
To jest historia jak u Barneya z HIMYM. Monika (właściwie to trzeba napisać "Monica") miała już jechać z DarkSlidem-hippisem w Bieszczady, spać pod namiotem, obcować z niedźwiedziami (w sensie - z dziką naturą :D) i pędzić bimb... znaczy szczęśliwe życie, ale w ostatniej chwili poznała przystojnego faceta w gajerze z targu, z kawalerką na Zakrzówku i dla niego porzuciła swoje ideały :sciana:
Dość o Monice, opowiadaj Dark co u Ciebie :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Zanim się zarejestrowałem zaglądałem jako gość. Potem stwierdziłem, że fajnie będzie wypić ze zbokami na zlocie :)
|
Cytat:
Cytat:
|
Zboczone to jest być tylko na jednym. Ten mikro zlocik u mnie to jest poza statystykami, więc nie liczy się.
|
Mikrozlociku nie liczę, co nie znaczy że nie wspominam miło :fiu:
|
Cytat:
Jedno co się zmieniło - polityka praktycznie mnie nie obchodzi, przestałem śledzić doniesienia, denerwować się i wyszło mi to na dobre. Porzuciłem ambicje wzniecania rewolucji, bo skoro społeczeństwo wybiera od tylu lat tych samych ludzi, to znaczy że taka rzeczywistość im pasuje. Moje zdanie na temat politykerów jest niezmiennie skrajnie negatywne i to się raczej nie zmieni. |
Ewoluowałeś z idealisty w realistę. Dotarło do ciebie, że trudno kopać się z koniem. Trzeba robić swoje i pilnować swego.
|
Jak bić konia to swojego, w sensie realistycznie myśleć o sobie i swoich potrzebach [emoji6]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:53. |