![]() |
Co kupić, czyli LG kontra Liteon
Co lepsze i dlaczego: LG GCE-8320B czy Liteon LTR-32123S? Cena ta sama.
|
nie wiem czy wiesz, ale to jest chyba niezbyt lubiany temat na forum.poza tym cena nie jest ta sama bo lite-on jest tanszy o 20-30 zl.ja mam lg i nie narzekam.ktos inny ma lite-ona i tez jest szczesliwy.wybor nalezy do ciebie.
|
kup ltr 40125s cena to gdzieś około 300 zł za wersje box fajny sprzęt polecam . Ma obecnie zapis P-CAV .
3maj sie Pozdrówka tomgoo |
Kup LG - bo tak i juz :-D
|
Mam LiteOn'a, jest Super. Sa tacy co wola LG i juz ;). Jezeli LiteOn to lepiej 32125W cena powinna byc identyczna jak modelu 32123s. Szczegoly na CD-Rinfo.
Pozdrawiam SpideR |
opcja szukaj = duzo wiecej opini i informacji :)
|
kup Liteonka jest super a LG to syf miałem tydzień i sprzedałem.
|
Cytat:
|
kup lg:cool:
|
Ja wybrałem LG ze względu że miałem dvd lg - chciałem tak pod kolor.
Poczytaj testy na cdrinfo i wybierz sam. |
Obydwa sa dobre jak niewiesz co kupic to rzuc moneta (orzel - LG ; reszka - Liteon):-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Już kupiłem!
Dzięki za rzeczowe sugestie ;-), już kupiłem LTR-40125S z biosem ZS0J w wersji BOX za równe 300.
|
no i to lubie nastepny zadowolony klient ;)
|
Re: Już kupiłem!
Cytat:
|
Re: Re: Już kupiłem!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Już kupiłem!
Cytat:
A za to ze na poczatku nie mialem ani MR ani PCAV i biosa ZS0J jestem sobie w stanie dac reke uciac... |
Re: Re: Re: Re: Już kupiłem!
Cytat:
|
jak miałes pierwszy bios to sie ni dziwie że dopiero bios zs0j dał ci mount rainera i p-cav
ps. ale wpadka:-D |
heh ;)
A ja mam TDK 48/24/48 hehehe ;P
|
Wybor jak najbardziej trafny :)
|
co wybrac
porsche 911 turbo czy ferrari f40, murcielago czy diablo, mc laren f1 czy saleena, ciekawe czy kiedys tego typu pytania przestana byc lamerskie. :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:40. |