![]() |
Securom*nowy*
tym sposobem jak w temacie jest zabezpieczona moja plytka z gra HITMAN 2 jak to przegrac bez clona bo u mnie na clonie pojawia sie kominikat illegall request cos tam jeszcze
HELP!!!!:( |
Re: Securom*nowy*
Ilość załączników: 1
Cytat:
Sprawdz jeszcze jaka jest to wersja securom new. Programem, ktory dolaczam. |
Ja bym spróbował kombinacji LiteON+najnowszy Alcohol 120%,ktoś na forum chyba już to poruszał.
|
Na HP 9150i to raczej szans nie ma. Tez kiedys mialem taki sprzet i niestety takie problemy w CloneCD to normalka przy trybie DAO (a bez niego nic ciekawego nie zdzialasz :'( ).
|
no wlasnie Hp :( a ten illegall request to o co w tym chodzi?
SPRAWDZILEM I NAPISAL SecuROM - 4.83.11 0031 to co przegram?:( |
Nie, nie przegrasz. Mozesz tylko zrzucic nowym ALcoholem (1027 lub 1030) do image'a na HDD i grac z zaladowanym image-em z HDD.
|
A czy znacie jakieś inne tytuły (poza hitmanem) zabezpieczone tym securomem? Jeśli tak to jakie - bobym przetestował swojego litka24 na okoliczność skopiowania tego securoma.
|
a Alcohol sobie poradzi.Odczyt LG 52X?
a ten sie nadaje ze strony CDRINFO.PL Alcohol 120% v1.3.3.1030 |
Cytat:
|
no wiem dlatego sie pytalem czy odczytam!A jaki znasz najlepszy cdik (pod wzgledem wszystkiego) i najlespza nagrywarke (pod wzgledem wszystkiego i zabezpieczen)
|
Cytat:
|
Potwierdzam "świete słowa" przedmówcy.
|
Cytat:
Lord of the Rings, EE: AOE, UT 2003, Beach Life, Roller Coaster Tycoon 2, Soldiers of Anarchy, Beambreakers, Ultimate Ride Disney Coaster, NOLF 2, Civilization 3: Play the World, Treasure Planet Battle At Procyon i pare innych o ktorych juz zapomnialem. |
Ja mam Litka 40x i clonem spokojnie przegrywam sobie wszystko.
Nawet nowe Securom.Tylko potem mam problem bo moj lg(njagorszy cd na swiecie) nie czyta tego zabezpieczenia.Dlatego moge je czytav tylko nagrywara. Pozdrawiam i zycze udanych kopii. |
Cytat:
Dotąd wydawało mi się, że właśnie czytanie przez cd-rom jest miarą poprawności wykonania kopii. Czy się mylę? PS. Thx VLuka - ja po prostu w takie gry nie gram :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:57. |