![]() |
rekord padl niewatpliwie w poscie wigilijnym - ponad 300 w 2 godzinki...
a ankieta jest dla mnie symbolem poszukiwania straconego czasu - tylko nie wiem czyjego |
Re: czy podoba ci się ta ankieta?
Cytat:
I powiem Ci, że nie dużo nie myślałem nad tą nie ankietą i nie wymyśliłem, że jest ona nie bez sensu. So Wy o tym nie myślicie? A tak na poważnie wydaje mi się, że to rekord - w ciągu 2 godzin padło tyyyyyyle odpowiedzi :jezyk: :jezyk: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:D:D:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co do prestiżu Forum...hm...tego typu ankiety raczej go 'obniżają' (ale to jest moje zdanie). :cool: |
yyyyyyyyyyyyy ...:o :ysz: :ysz: :ysz:
|
Dowód:
O, nie, już nie mam siły... |
Tak, ankieta pobudza intelektualnie
Własnie wymyśliłem twierdzenia: Twierdzonko: Średnica promienia zakrętki osi docisku piasty mimośrodu sworznia centroidy lepkości dynamicznej wałku oporowego przepływu naddźwiękowego hydrolizy dopełnienia dzielnika masy fotodiody granitolu naprężenia impedancji i hartowności kompresji jednomianu jaskrawości stożka oporu elipsoidy kątownicy elektryzacji obiegu obrotowego pryzmatoidy obiegu zewnętrznego resublimacji naporu stycznego teflonu objętości krytycznej graniastosłupa wynosi zawsze: 1 |
Wspaniala ankieta,
niesamowicie pobudzila mnie intelektualnie :) Mysle, ze potrzebujemy wiecej takich ankiet aby podniesc prestiz forum i zajac sie edukacja nieletnich?? :blee: |
Re: Re: Re: czy podoba ci się ta ankieta?
Cytat:
ok, już wyjaśniam, a więc... szczerze? nie podoba mi się, ponieważ jest ... zbyt mały wybór opcji :) |
Re: Re: czy podoba ci się ta ankieta?
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:05. |