![]() |
Idź sobie do kina na jakiś film co jeszcze nie byłeś...
A nie odkopujesz wszystkie stare tematy z gta3 w nazwie. |
Gta3 mi ie chce wejsc wyskakuje mi komunikat ze potrzebuje przynajmiej 12mb pamieci wideo co mam zrobic
|
AHAHAHAA!!! Przecierz teraz ta informcja jest niepotrzebna. Już chyba każdy ma (miał) tą grę! Ja mam oryginał + MegaPatch PL i pare różnych innych dodatków.
|
Cytat:
pozdro ;) ps - nie wznawiaj tematow sprzed pół roku :P |
Jest dobre GTA Vice City w Kazie.
Pliki Instal GTA Vice.iso i Play GTA Vice City.iso są to działające obrazy tych gier |
Cytat:
- lepszy engine (zdecydowanie plynniej dziala a i graficznie jakbyt dokladniejszy) - fabula - klimat gry - jej przeslanie - kto przeszedl cala wie o czym mowie, po skonczeniu mafii zbiera sie czlowiekowi na refleksje a GTA3 to strzelanka ktora do myslenia w zadnym momencie nie zmusza/sklania. |
EWiem że grę można kupić na stadionie NA PC i W WERSI POLSKIEJ ^_^
a może polskawej??? |
Cytat:
JEst teraz tylko na ps2 i mam ja :P, super gierka Gra bedzie gora na 2CD tak jak GTA3, dodali tam pare nowych opcji, nowa mapa nic pozatym. |
Cytat:
Osobiście zassałem kilka różnych GTA3VC emulem (ShareReactor podawał iż nie są to fake). Żadna niestety nie chodzi, poza tym z tego co słychać o możliwościach tej gry, nie mam mowy aby się zmieściła na jednym krążku - a tylko takie spotkałem na emule. |
Cytat:
|
GTA 3 jest 10000000x lepsze od Mafii!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie porównuje się Mafii z GTA 3 !!!!!!!!!!!!!!!:cisza: :cisza: :cisza:
|
Cytat:
no... widzialem to na gry.wp.pl ale teraz nie moge znalezc :( jak tylko uda mi sie to wyczaic to dam linka... nawet nie przeczytalem czy to dodatk czy jak... znalazlem przez przypadek info o collin4 jak dla mnie to nowa informacja info jest z 11.02.03, wiec nie jest najnowsze http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,5300 UPDATE http://pc.ign.com/previews/14856.html - opis czegos co sie zwie Mafia: La Cosa Nostra, ale sam juz sie zagubilem... cos jest bez sensu, bo gra Mafia nazywala sie Mafia: The City of Lost Heaven, a wszystko wskazuje na to, ze te obie mafie to jedna i ta sama gra ??? pomozcie bo sie zagubilem :( najgorsze jest to ze nie moge znalezc tego opisu :( |
hmm na eMule jest tego dużo...
Mam pytanie czy to możliwe, że już jest ta gra, czy to same fakersy ?? |
Cytat:
|
Witam!
z tego, co mi sie o uszy obilo to VC bedzie miala lepszy engine nic GTA3 a co do mafii to obcykajcie MAFIA: Cossa Nostra |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:28. |