![]() |
Nowy program do LITE-ON-ów C1 C2 - K's CD/DVD Probe 1.1.1
Ilość załączników: 1
Nowy program do LITE-ON-ów C1 C2 - K's CD/DVD Probe 1.1.1 do ściągnięcia z mojej strony. http://www.yamaha-f1.prv.pl 8) :o
Ps. Program sprawdza jakość nagranych płyt CD i DVD :o |
:cisza: DZIĘKI ....przyda się na pewno...!!! ;) :cisza:
|
Czekać karzą :(
Na stronę warto zajrzeć: :cisza: www.yamaha-f1.prv.pl :cisza: A to link do prgramu: http://gravurenews2.online.fr/downlo...robe-1.1.1.exe ;) :) :D ^_^ |
dzieki, milo bedzie potestowac sobie :)
|
swietny programik:)
stestowalem kilka plytek i musze powiedziec, ze te Blue Diamond verbatima bija wszystkie inne plytki. Nawet pastele zostaja w tyle. Blue Diamond: |
pastel disc:
|
www.kowanski
stronka jest cool ;) :jupi:
|
Testowalem ta sama plytke za pomoca K's CD/DVD Probe 1.1.1 i wsesa...
Probe wykryl koniec nagranych danych o ok 1 sekunde wczesniej niz wses... ale to akurat niema znaczenia :) Natomiast znaczenia ma ze Probe nie zaznaczyl na wykrasie bledu C2 (60) a jedynie (po prawej stranie) powiadomil ze taki gdzies byl :) wses niemial z tym problemu. Oba programy testowaly z predkoscia 8x... Poza tym faktem prog calkiem fajny :) |
Cytat:
ja troche potestowalem plytki i musze powiedziec ze wykresy dla niektorych mocno mnie zmartwily. Np verbatim metal azo.... |
Re: Nowy program do LITE-ON-ów C1 C2 - K's CD/DVD Probe 1.1.1
Cytat:
|
Cytat:
|
wses
|
Witam,
3 pytanka odnośnie w/w programów 1) ile punktów (błedów), można przyjąć na wykresie że płyta jest dobra ? poniżej 50 może 30 ?? standardowo skala jest do 200 i można by przyjąć że 1/4 czyli 50 to rewelacja tak ja uważam... a jak wy sądzicie ??? 2) z polskiego na nasze co to są właściwie te błędy C1 i C2 - stopień "użycia" korekcji błędów ??? 3) odnośnie K-Probe u mnie rysuje się wykres słupkowy a tu widzę wykres liniowy... gdzie można to przestawić aby "ładnie się rysował" ? ok wszystko (szukałem odpowiedzi na forum ale nie znalazłem) Pozdro. P.S. Moja 40125S też w jednym miejscu usilnie generuje błąd C2 - pomaga zmniejszenie prędkości testowania na 40x. |
Cytat:
Ps. Nie wiem czy to wina serii 5, czy co ??? |
Jak wszyscy zamieszczaja obrazki to i ja nie moge pozostac dluzny :)
Wykres pochodzi z KProbe ver 1.1.4 ( ??!!! skad ja mam taka wersje ?? )a testowana plytka to Platinum 700 MB pakowana w slimach 1-48x nagrana z predkoscia 32x |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:09. |