Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   wartosci liczbowe gier (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wartosci-liczbowe-gier-19699/)

siwy_mw 11.04.2003 20:15

Cytat:

cana napisa***322;(a)
a feeee
oszukiwać w grach ?
powinno się to ustawowo tępić / 15 lat kamieniołomów /
gra traci wtedy sens
a co do 1-2 dni grania to sorki ale np takiego NWN w dwa dni nawet nie liźniesz że nie wspomnę już o Morrowindzie czy Tormencie czy Falloutach wszystkich trzech /ufo czeka tylko na rozkaz ataku razem z heroesami i syndykacikami/
gra jak dla mnie jest i przyjemnościa / rpg i rzeźnie / i wyzwaniem / strategie ale tylko turowe bo klikanki mnie wqrzają hoć warcrafty stronie złych były ok /
a takie oszukiwanie mozna by porównać do czytania bryka wojny i pokoju / nie wiem, co to jest ale dobrze brzmi 8)wolę Goethego / -> przyjenmność z tego zerowa

pozdro

ale mnie gry nudzą jeszcze nie grałem w gre żeby mnie wciągła, a tak w zasadzie to w gierki gram bardzo mało raczej kolekcjonuje je tylko dla samego posiadania hee...:jezyk:

cana 11.04.2003 20:06

a feeee
oszukiwać w grach ?
powinno się to ustawowo tępić / 15 lat kamieniołomów /
gra traci wtedy sens
a co do 1-2 dni grania to sorki ale np takiego NWN w dwa dni nawet nie liźniesz że nie wspomnę już o Morrowindzie czy Tormencie czy Falloutach wszystkich trzech /ufo czeka tylko na rozkaz ataku razem z heroesami i syndykacikami/
gra jak dla mnie jest i przyjemnościa / rpg i rzeźnie / i wyzwaniem / strategie ale tylko turowe bo klikanki mnie wqrzają hoć warcrafty stronie złych były ok /
a takie oszukiwanie mozna by porównać do czytania bryka wojny i pokoju / nie wiem, co to jest ale dobrze brzmi 8)wolę Goethego / -> przyjenmność z tego zerowa

pozdro

Zelea 11.04.2003 19:12

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Na GG ....:::::>>>>>> Kowalik <<<<<<:::::::....... pisze normalnie ;) ;) ^_^ :D :)

chcialbym to keidys zoabczyc :) hehe ;p ^_^

Zelea 11.04.2003 19:11

co do programiku to ja nie stosuje takich rzeczy ale jak mam kolege ktory lubi takie rzeczy wiec mu to wezme :) a i ma jeszcze mlodego braciszka ktory ma 8 lat i pyka w starca co prawda na kodach ale ma juz calkiem niezle pojecie ;p
dzieki za progs :P

-=KoWaLiK=- 11.04.2003 18:50

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Na GG ....:::::>>>>>> Kowalik <<<<<<:::::::....... pisze normalnie ;) ;) ^_^ :D :)

Zastanawia mnie dlaczego tak sie usadzileiscie taego biednego GG. Co ludzie na GG pisza <<<>>>|||{{{}}}__++++ i inne takie ?? Ja sie jeszcze z tym nie spotkalem :P

pOZDr...

Laser 11.04.2003 18:39

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
.... to nie jest Gadu-gadu:) :) ;)
Witam !

JacoM 11.04.2003 18:39

Artmoney

Ja uzywam programiku Artmoney chodzi dokładnie o to samo Ale jest super ma takie fajne tablice z zapisanymi ustawieniami do roznych gier, mozna je zassac z netu (Jest w całosci zrobiony prze sasiadow za buga)

brzuszki 11.04.2003 18:17

Cytat:

-=KoWaLiK=- napisa***322;(a)
<<< brzuszki - zawstydzasz mnie >>>
<<< jak tylko cos takiego napisze zaraz jest twoj post >>>
<<< ja mam taki charakter, dowale komus badz nie i pozniej mnie gryzie >>>
<<< nie mow tym razem ze sie kajam >>>
<<< :D ^_^ || >>>

Toć nie mówięć:) Tam brałem Twoją strone bo Cię niesłusznie napadnięto,a tu to z sympatii:glaszcze:

kraluk 11.04.2003 13:37

Ciekawy programik...
Można się nieźle pobawić w strategiach... :P

siwy_mw 10.04.2003 22:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: wartosci liczbowe gier

Cytat:

jesli urailem - przepraszam
nie ma za co wcale się nie obraziłem bo i o co
:P :glaszcze:

lopus 10.04.2003 22:02

Lepiej pisz normalnie jak cie pani w szkole nauczyła,to nie jest Gadu-gadu:) :) ;)

-=KoWaLiK=- 10.04.2003 21:56

Re: Re: Re: Re: Re: wartosci liczbowe gier

Cytat:

lopus napisa***322;(a)
Kowalik,czesc nic do ciebie nie mam,ale mam prosbe:przestan pisac swoje texty z tymi durnymi strzałkami,a przedtem używałeś kropek.Czy ty wiesz jak to sie zle czyta? Zrozum mnie dobrze,nie rozkazuje Ci tylko taka mała prywatna uwaga.

___moze tak ??___
___pozdr___
___^_^___

lopus 10.04.2003 21:55

Re: Re: Re: Re: wartosci liczbowe gier

Cytat:

<<< oznacza to tylko tyle ze jestes "cienki bolek" >>>
<<< bez urazy >>>
<<< skoro nie potrafisz se poradzic bez kantowania >>>
<<< ja gram az mi sie uda, takie kombinowanie to lipa >>>

Kowalik,czesc nic do ciebie nie mam,ale mam prosbe:przestan pisac swoje texty z tymi durnymi strzałkami,a przedtem używałeś kropek.Czy ty wiesz jak to sie zle czyta? Zrozum mnie dobrze,nie rozkazuje Ci tylko taka mała prywatna uwaga.

-=KoWaLiK=- 10.04.2003 21:53

Cytat:

brzuszki napisa***322;(a)
no proszę:)
Ja dzis nikogo jeszcze nie przepraszałem,ale to mój pierwszy dzis post:D

Dobra,dobra - tak trzymać:3msie:

<<< brzuszki - zawstydzasz mnie >>>
<<< jak tylko cos takiego napisze zaraz jest twoj post >>>
<<< ja mam taki charakter, dowale komus badz nie i pozniej mnie gryzie >>>
<<< nie mow tym razem ze sie kajam >>>
<<< :D ^_^ || >>>

brzuszki 10.04.2003 21:50

no proszę:)
Ja dzis nikogo jeszcze nie przepraszałem,ale to mój pierwszy dzis post:D

Dobra,dobra - tak trzymać:3msie:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:31.