Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   prokom w finale pucharu FIBA (https://forum.cdrinfo.pl/f5/prokom-finale-pucharu-fiba-20685/)

przemas 02.05.2003 22:49

prokom w finale pucharu FIBA

niesamowite osiągnięcie. nie jest to może euroliga ale zawsze coś. niesamowita sprawa. choć sam kibicuję sląskowi wrocław to bardzo mnie cieszy postawa i osiągnięcia prokomu ktory chyba wygra MP w tym roku

sayan 02.05.2003 22:56

sorry...

IDEA !!!!!!!!!!
IDEA !!!!!!!!!!
IDEA !!!!!!!!!!

krzpac 02.05.2003 23:24

bardzo miła wiadomość... widac z kondycja polskiego klubowego basketu nie jest najgorsza... zeby jeszcze za tym poszła reprezentacja...

ale i tak wole NBA... tylko szkoda ze nie mam jej w TV... :buu:

murt 02.05.2003 23:32

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
bardzo miła wiadomość... widac z kondycja polskiego klubowego basketu nie jest najgorsza... zeby jeszcze za tym poszła reprezentacja...

ale i tak wole NBA... tylko szkoda ze nie mam jej w TV... :buu:

Nie masz DSF ?

krzpac 02.05.2003 23:38

Cytat:

murt napisa***322;(a)
Nie masz DSF ?
ale tam nic nie ma... tam Ci pokazują wciągu godziny - 30 min meczu i 30 min reklam... a dla mnie obejrzenie 30 minutowego skrótu to za mało, o wiele za mało... ja chce ooglądać mecze na zywo gdzie transmisja od początku do konca meczu trwa ponad 3 godziny...

i love this game

jasut 02.05.2003 23:42

Re: prokom w finale pucharu FIBA

Cytat:

przemas napisa***322;(a)
niesamowite osiągnięcie. nie jest to może euroliga ale zawsze coś. niesamowita sprawa. choć sam kibicuję sląskowi wrocław to bardzo mnie cieszy postawa i osiągnięcia prokomu ktory chyba wygra MP w tym roku
BRAWO !!! Też kibicuję IDEI, ale szczerze cieszę się z osiągnięcia Prokomu.

murt 02.05.2003 23:44

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
ale tam nic nie ma... tam Ci pokazują wciągu godziny - 30 min meczu i 30 min reklam... a dla mnie obejrzenie 30 minutowego skrótu to za mało, o wiele za mało... ja chce ooglądać mecze na zywo gdzie transmisja od początku do konca meczu trwa ponad 3 godziny...

i love this game

W niektore dni daja cale mecze ale w wiekszosci jak napisales puszczaja skroty.
Pamietam, ze jeszcze pare lat temu na TVN byly pelne meczyki na zywo. Siedzialo sie do jakiejs 3:00 nad ranem :) Ciekawe dlaczego zrezygnowali. Za mala ogladalnosc? a moze lepszy jest Wisniewski ze swoja rodzinka :-o

krzpac 02.05.2003 23:51

Cytat:

murt napisa***322;(a)
W niektore dni daja cale mecze ale w wiekszosci jak napisales puszczaja skroty.
Pamietam, ze jeszcze pare lat temu na TVN byly pelne meczyki na zywo. Siedzialo sie do jakiejs 3:00 nad ranem :) Ciekawe dlaczego zrezygnowali. Za mala ogladalnosc? a moze lepszy jest Wisniewski ze swoja rodzinka :-o

dsf w ogóle nie daje całych meczy, na 100%...

a co do tvnu... swego czasu podali ze zrezygnowano z pokazywania NBA poniewaz ta zabawa przynosiła im straty, ale ja osobiscie w to wątpie...

szkoda ze nikt nie jest chętny do pokazywania NBA w Polsce (Polsat Sport juz pokazuje Eurolige i to im wystarcza, C+ tylko chce się skupić na piłce noznej, tvp nie ma gdzie w ramówke wcisnąc meczy, tvn teraz ładuje wszystkie pieniądze w tvn24) bowiem wykupienie praw do pokazywania NBA jest na prawde tanie...

murt 03.05.2003 00:09

Hm to ja chyba jakis zawias jestem. :D
Wydawalo mi sie ze kiedys ogladalem caly mecz na DSF w nocy. Pod DSF pisalo Live. Moze to jakis wyjatek byl.
Rzeczywiscie, szkoda ze nikt z Polski nie nadaje meczow NBA :-o
Moze TV Niepokalanow sie skusi :D

jasut 03.05.2003 00:12

Cytat:

krzpac napisa***322;(a)
widac z kondycja polskiego klubowego basketu nie jest najgorsza
Może i nie, ale "lista płac" Prokomu jest zastanawiająca:

"Prokom:
Joseph McNaull 17,
Goran Jagodnik 16,
Jiri Żidek 10,
Tomas Masiulis 9,
Dragan Markovic 9,
Darius Maskoliunas 8,
Josip Vrankovic 8,
Drew Barry 2,
Jacek Krzykała 0,
Tomasz Wilczek 0.

Oczywiście nie jest to absolutnie domena Prokomu.

tox 03.05.2003 02:29

Nie bijcie:))

Panowie wiem moze,iz jestem czepliwy,ale nie mowmy o polskim baskecie,kiedy punkty zdobywaja zagraniczni gracze,smutne,ale prawdziwe.Ciesze sie z sukcesu i zycze powodzenia,ale niesmak bedzie.
Pozdrawiam

jasut 03.05.2003 02:53

Re: Nie bijcie:))

Cytat:

tox napisa***322;(a)
Panowie wiem moze,iz jestem czepliwy,ale nie mowmy o polskim baskecie,kiedy punkty zdobywaja zagraniczni gracze,smutne,ale prawdziwe.Ciesze sie z sukcesu i zycze powodzenia,ale niesmak bedzie.
Pozdrawiam

Sytuacja ta absolutnie nie powoduje mojego niesmaku. Uznaję, że Prokom jest pracodawcą tych zawodników, dostają za grę konkretną kasę i walczą dla Prokomu. Jest to zjawisko powszechne na całym świecie. Oczywiście są kraje, gdzie w formie przepisów ogranicza się liczbę obcokrajowców w drużynie klubowej, ale jest to sprawa wewnętrznych regulacji. Najczęstszym wytłumaczenie reguły "open" w naszej koszykówce jest stwierdzenie, że od graczy zagranicznych nasi się uczą. Jedyna refleksja jaka sie pojawia analizując skład drużyny z Sopotu w tym meczu jest pytanie ile czasu jeszcze będą się uczyć. O efektach tej nauki świadczą wyniki reprezentacji, ale jak może być lepiej, skoro wielu etatowych reprezentantów Polski grzeje ławę w drużynach klubowych.

sayan 03.05.2003 10:53

Polsat Sport miał pokazywać w tym roku NBA, ale doszli do wniosku że mają EUROLIGE i im nie potrzebne NBA bo nie "upchną" tego w programie.
Ale może od nastepnego roku bedą dwa kanały sportowe POLSATU, wiec może sie gdzieś zmieści, (a ma może ktoś w divx mecze ALL STAR ? jak tak to prosze na priv).

esem 03.05.2003 21:29

Gratulacje - a i tak cała Polska jest w cieniu Śląska. 8)

przemas 04.05.2003 22:14

niestety w finale przegrana 1 punktem. a po trzeciej kwarcie prowadzili 6pkt. szkoda ze sie nie udalo. bardzo szkoda

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:31.