![]() |
seria OVA 13 epkow, tenchi universe, tenchi in tokio - po 26 epkow i do tego 3 konowki
OVA i universe to 2 alternatywne serie - mozna ogladnac albo jedna albo druga (ale polecam obie) |
A tak w ogóle to ile odcinków ma Tenchi?
|
zaluj - beka na calego - chyba moje ulubione anime
|
No to mam właśnie na myśli :P A co do Tenchi'ego - to nie oglądałem - ma za dużo odcinków...
|
jakiekolwiek anime po angielsku to w polsce zadkosc - soztaje jedynie ssanko z DC albo BT
btw - ogladal ktos Tenchi Muyo |
Oglądasz bo znasz niemiecki - a ja nie znam więc nie oglądam... :( Sprawa wyglądałaby zupełnie inaczej jakby leciało po angielsku...
|
Ja oglądam na Vivie w piątek 0 22.00, a potem w sobote i poniedziałek powtórki.
|
No to widzę, że nieźle się ten tytuł zapowiada - chyba warto zdobyć epizody Hellsinga :)
|
Cytat:
więcej nie napisze bo szkoda psuć sobie radośc z ogladania pozdro |
Dalszy ciąg Draculi? Nie słyszałem o anime traktującym o Draculi. Chyba, że chodzi Ci o to, że Hellsing to nawiązanie do Draculi... Bo pierwsze słyszę, że to kontynuacja czegoś... ale możliwe, że tak :)
BTW - ja też kocham anime :jupi: |
Cytat:
to tak skrótowo dalsza część Draculi / tylko że taraz Vlad po "obłaskawieniu" przez van Hellsinga jest po stronie dobra i broni GB przed innymi nieumarłymi, szczególnie że pojawily się freakchipy wampiryzujące userów ;) i jeszcze swoje 3 grosze dorzuca watykańska agrnda do walki z takimi bytami nieczystymi + czarna magia z afryki , akcja dzieje sie teraz pozdro |
ja mailem to kiedys na dysku ale nawet nie zdazylem obejrzec o czym to jest?
kocham anime :jupi: |
Dzięki za tytuły - może kiedyś da radę cosik ściągnąć :)
|
niezłe ;) Vlad Palownik / Alucard/ tez fajnie zrobiony choć texty sa miejcami infantylne aż do przesady / ale krwi dużo || / szkoda że tylko 13 odcinków
poszukaj blood last vampire, D vampire hunter, rurouni..., gits sac, sel, mistery of necronomicon pozdro |
Masz fajnie, że znasz niemiecki :) Ja nie oglądam bo nic nie jestem w stanie zrozumieć - ale pewnie kiedyś się skuszę na ściągnięcie tego z netu :P
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:10. |