![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Motorola 720i, krótko mówiąc puderniczka :) z dużymi możliwościami
|
Sony Ericsson T68i !!!!
nokia to lipa |
Niegdyś Nokia 5110 (pancerniak - o ile dobrze pamiętam numer :P ) a obecnie Nokia 3330 (jestem z niej bardzo zadowolony - bez zbędnych pierdół ;) ) - pewnie jednak kiedyś mi się zachce jakichś dotatkowych funkcji, więc następny telefon... no cóż... pewnie też Nokia - może N-Gage? :P
A tak BTW - CrazyLucas - fajna ta Narusegawa w Twoim avatarku :) |
Cytat:
Nie rozumiem... |
Cytat:
postep techniczny idzie naprzod, juz dawno telefon przestal sluzyc tylko do dzwonienia |
Ja tam was nie rozumiem, telefon służy do rozmawiania a nie do bawienia się w jakieś kolorki gierki dźwięki.
Mnie denerwuje jak widze, że ktoś coś kombinuje na komórce... Ja rozumiem, że wszystko (TV, radio, email, telefony, świry bajery itp.) się łączą w jedną całość i tak ma być, ale bezsensu jest wyścig "kto ma lepszą komórke z fajniejszą [zaznaczam FAJNIEJSZĄ] melodyjką". I nie mówcie, że nie możecie przeżyć bez komórki, bo wcześniej jak jej nie mieliście to jakoś żyliście... |
Używam Samsunga C100 chociaż nie ma MMS-ów i aparatu cyfrowego to mi wynagradza za ta 65000 kolorów i 40 tonowymi dźwiękami, jednym słowem jest superrrrrrrr.
pozdrówka |
A ja mam jakas Nokie... zreszta czlowieka nie poznaje sie po jego telefionie
|
moze ktos chetny
http://allegro.pl/show_item.php?item=17548696 |
Nokia 5510 - nie wyobrazam sobei juz zycia bez komorki z MP3 Playerem. Nastepny bedzie N-Gage, jak tylk ozejdzie do ok. 1000 zl
:-/ |
Nokia 76508)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:00. |