![]() |
Ludzie a kaza jest legalna warez p2p jest zwykłym programem jest podróbką kazy takie same zasady itp. można by powiedzieć że jet to kaza v1.40 bo tak wizualnie wygląda jest tylko jedna różnica jest tam zalogowanych mniej uzerów (mało popularny programik) czego wynikiem jest mniejsza ilość plików! A co do legalności przecież pliki są przesyłane przez p2p czyli jest to sprawa użytkowników tak samo jak w gg!
|
Cytat:
|
Spoko, dzięki za bezintersowną pomoc.
|
Wedlug mnie to oparte na kaziee w 100%. Gowno straszne - odradzam...
|
Testuje. Klient bardzo przypomina kaze ??? nawet BARDZO BARDZO. Powiem jutro jakie transferki, albo jeszcze dziś ;)
Moje pierwsze wrażenie :): 1. Złudzieniem przypomina kaze :) 2. Działa jak eMule (tylko mniej bajerów) 3. Ma kolejke :) QR :D 4. Łączy się jak eDonkey 2000 5. Transfery :spoko: 50-60 :) 6. Dużo muzy :) Jednym słowem Kaza + eMule + eDonkey 2000 = WarezP2P :) Ściąga od lewej do prawej czyli słabe hashowanie. Na tym gierek nie pociągniesz :) Ma chyba swoją siec. Jest narazie tylko 116 000 GB danych :o Jak narazie nie warto :) chyba, że jestes zapaleńcem i rozkręcisz tą sięc (albo sie myle) Łączy się ciągle z tym samym serwerem :( Nie jest to oparte na kazie. Raczej na edonkey 2000 :) |
Jush klękam, błagam o wybaczenie.
|
Cytat:
;) |
Dobrze Panie Wielki Zły Adminie i Moderatorze nie będe się sprzeczał. Przepraszam. Mam nadzieje że Pana przez moją niekompetencje nie uraziłem, jeśli tak sie stało to Pana jeszcze raz przepraszam.
|
zniknely mi wszystkie ignory - wiec przeczytalem - sory - to sie wiecej nie powtorzy
ps. z tego co pamietam - to mialem ci nie pomagac - a nie nie pisac w topicach |
Sid miałeś się nie wypowiadać w moich topicach, to tylko tak gwoli przypomnienia.
A jeśli ja to przetestowałem nie mówiać nie o tym, to co??? |
banana - sam sobie potestuj - bo cos lamerstwem to co robisz pachnie - sam sie boi a innych namawia
i nie, nie podpada to pod regulamin (narazie :)) |
moze ty go wyprubujesz a nie nas namawiasz!!!
|
Np. ty?
|
a co ty banana coctail naiwniaka szukasz, ktory Ci to przetestuje? Bo niebardzo rozumiem :P
pozdro ;) |
Kto wie czy jest legalny czy nie :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:54. |