![]() |
dziadek Andrzej L. zawsze mi mowil ze z zimiokow sie robi obiad, a z "karofelkof" - "wode z prontem"
:D :D :D :D dobra, juz prymacostam sie skonczyl to koniec zarcikow :) |
To jesct cytat z encyklopedii na WP - widac jest niekompletna i pracują tam sami miastowi którzy nie mają zielonego pojęcia co to kartofel ;)
|
uhm, jakos nie chce mi sie wierzyc, to sie nie zgadza z wiedza wpajana mi od najmlodszych lat!
moze jeszcze poeiwsz mi ze makaron i kluski to tez jedno i to samo??? he? ??? :blee: |
Cytat:
Kartofel, bot. ***8594; ziemniak. Zródło: http://encyklopedia.wp.pl/ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :niepow: :niepow: |
Cytat:
kurcze, co post to lepszy, jeden sie smieje z drugiego i w koncu juz nie mozna wyczuc ironi w wypowiedziach... a tak poza tym to cale zycie mowiono mi ze ziemnaki sa troche inne od kartofli... znowu o czyms nie wiedzialem? :) |
Cytat:
|
Ja nie mam worka kartofli też :( a może być worek ziemniaków :D
|
Cytat:
|
Ja nie mam worka kartofli :smutny:, czy może być worek cebuli ??? ^_^
|
kurcze no, teraz jak powiem ze to prymaaprilis, to bedziecie sie smiac ze mnie ze taki spostrzegawczy jestem, ze nie wiedzialem o cdrinfo.pl i ze tak specjalnie mowie ze to prymaaprilis, zebyscie sie ze mnie nie smiali
Jak natomiast powiem, ze powazaznie nie wiedzialem, to powiecie, ze sobie jaj robie na 1 kwietnia... to ja moze nic nie pwowiem? :zawstydz: |
Cytat:
To nie forum ma strone, tylko serwis CDRinfo.pl (czyli strona) ma forum :) nawet jak na dowcip prima aprilisowy niezle ;) |
Podobno Lepper zarejestrował się na tym Forum :)
pozdro |
Edwardo serio nie wiedziales czy prima aprilis? :P
pozdro ;) |
Ja mam innego pryma aprilisowego newsa
SID THE RAT wraca!:jupi: |
Cytat:
dobry jesteś :spoko: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |