Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Link do Nfoce by Remix (https://forum.cdrinfo.pl/f5/link-nfoce-remix-33350/)

memorando 06.04.2004 00:08

Cytat:

Napisany przez esem
To co się chwaliłeś: powtórka z rozrywki? 8)

esem znasz przyslowie niechwal dnia przed zachodem slonca?? tak się stalo problemy są pod xp ale malutkie w porównaniu do starych wybacz ale o 1 dzień za wcześnie się chwalilem że jest rullez chcialem użyć easy recovery i mi wywalalo go to odinstalowalem nvidia ide sw i jest oki ale wolniej smiga xpk troszke cóż niedopracowali do końca echh :'(

esem 05.04.2004 21:26

Cytat:

Napisany przez memorando
mam windę na raidzie i co myślisz? dam ide sw odinstaluję raida a jak winzgrozę odpalę?:)dlatego teraz piszę poprawkę raid + ide sw nvidi= clony xxl fuck i bsod przy zamykaniu niestety u mnie dostaje problemu wlasnie po dodaniu sterów od raida i xxl wcale się nieodpala już a odpalal dziad jeden dopoki niedalem od raida sterów promisa

To co się chwaliłeś: powtórka z rozrywki? 8)

memorando 05.04.2004 20:08

Cytat:

Napisany przez esem
To co z tymi screenami? 8)

mam windę na raidzie i co myślisz? dam ide sw odinstaluję raida a jak winzgrozę odpalę?:)dlatego teraz piszę poprawkę raid + ide sw nvidi= clony xxl fuck i bsod przy zamykaniu niestety u mnie dostaje problemu wlasnie po dodaniu sterów od raida i xxl wcale się nieodpala już a odpalal dziad jeden dopoki niedalem od raida sterów promisa

esem 05.04.2004 19:44

Cytat:

Napisany przez memorando
easy recovery niedziala po kilku dniach i zainstalowaniu sterów od raida niemam clony xxl i przy zamykaniu slynny blue screen irq not equal czyli jak używam raida muszę wywalić nvidię inaczej problem jest i strey się gryzą

To co z tymi screenami? 8)

memorando 05.04.2004 19:38

Cytat:

Napisany przez esem
Na nowo postawinym systemie (winXP) nie działa Clony XXL. Potwierdzone nota bene na innych forach.
Natomiast na win2ksp4 dokładnie "zabagnionym" zadziałało. 8)

easy recovery niedziala po kilku dniach i zainstalowaniu sterów od raida niemam clony xxl i przy zamykaniu slynny blue screen irq not equal czyli jak używam raida muszę wywalić nvidię inaczej problem jest i strey się gryzą

esem 05.04.2004 19:31

Cytat:

Napisany przez memorando
a chcesz screena że mam clony xxl najnowsze stery ide sw i że dziala?:)

Na nowo postawinym systemie (winXP) nie działa Clony XXL. Potwierdzone nota bene na innych forach.
Natomiast na win2ksp4 dokładnie "zabagnionym" zadziałało. 8)

Remix 04.04.2004 20:09

Witam!

od remixa to sie prosze odczepic :P

memorando 04.04.2004 19:09

Cytat:

Napisany przez esem
Niedługo będę kilkanaście dni w Policach: nie ma sprawy. 8)

esem tylko się niezestresuj piję od rana sobie wódeczkę i jeszcze jestem trzeźwy:) ile poszlo?:) 3 smitnoffy 0,25 niedlugo będę memo alkoholix:)

esem jaką znasz strzelaninkę 3d aby niewymagala sprawnych lapek bo teraz mam problemy z qaake3 jak grać i celować:)

i stalo niechwal dnia przed zachodem slonca jest pierwszy problem z sterami:( niemogę grać w nosferatu:(

esem 04.04.2004 17:37

Cytat:

Napisany przez memorando
esem i jak wódeczkę pijemy?:) osiągnąłem dzisiaj dobre wyniki w o/c ale boję się że zasilka niewyrobi temperaturka tylko 60 stopni po 2 godzinach prime 95:)i rośnie:)

Niedługo będę kilkanaście dni w Policach: nie ma sprawy. 8)

memorando 04.04.2004 17:29

Cytat:

Napisany przez esem
Nie musisz, sprawdziłem sam. Pobróbujemy, zobaczymy. 8)

esem i jak wódeczkę pijemy?:) osiągnąłem dzisiaj dobre wyniki w o/c ale boję się że zasilka niewyrobi temperaturka tylko 60 stopni po 2 godzinach prime 95:)i rośnie:)

esem 04.04.2004 16:52

Cytat:

Napisany przez memorando

Nie musisz, sprawdziłem sam. Pobróbujemy, zobaczymy. 8)

memorando 04.04.2004 16:04

Cytat:

Napisany przez esem
Dokładnie: najlepiej to widać na Clony XXL.
Zarówno VIA jak i nVidia mają jedno wspólne: sterowniki IDE SW są do dupy. 8)

esem 04.04.2004 07:54

Cytat:

Napisany przez Y@nkee_PL
Nero i Alco, to bedzie dzialac bez problemu, moze dlatego ze maja wlasne ASPI :)
no chyba ze zmusisz te progsy do uzywania systemowych, wtedy nie wroze nic dobrego 8) :D
jak juz pisalem, jesli uzywasz programow, ktore bezposrednio korzystaja z ASPI to spodziewaj sie cyrkow ;)

Dokładnie: najlepiej to widać na Clony XXL.
Zarówno VIA jak i nVidia mają jedno wspólne: sterowniki IDE SW są do dupy. 8)

memorando 03.04.2004 23:44

Cytat:

Napisany przez Edwardo
lojejku.... ciezko sie doczytac po tobie :P
pisz moze wyrazniej...
wciazn nie wiem co moze byc nie tak z 4.12
z 3.13 tez nie mailem zadnych problemow.
mobo: abit nf7 v2.0

PS czujecie roznice miedzy starymi a nForce_audio_4.31_winxp2k?
bo mi sie wydaje ze lepiej wszytko gra...

3.13 są zwalone najnowsze są super aspi śmiga i kprobe też na, 3.13 nie polecam zapuszczać kprobe tak jak yenkee

Edwardo 03.04.2004 23:35

na szczescie nie uzywam :D
fireburner mi dziala, nero dzial.
nie jeste wymagajacy :)
plytek nie ripuje, bo nie mam.
:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:20.