![]() |
CDRinfo.pl ma 4 latka :)
Swego czasu byla dyskusja, dotyczaca ustalenia oficjalnej daty powstania naszego serwisu. Jako, ze nikt nie pamietal dokladnie kiedy to wszystko sie zaczelo, postanowilismy, za oficjalna date, przyjac date rejestracji domeny cdrinfo.pl. Mialo to miejsce 6 czerwca 2000 roku, czyli dokladnie dzisiaj mija 4 rok od tego wydarzenia :)
Z tej okazji chcialem podziekowac wszystkim naszym Czytelnikom i Uzytkownikom forum za to, ze jestescie z nami. Bez Was by tego wszystkiego nie bylo :) Dziekuje takze calej ekipie, redaktorom, administratorom i moderatorom forum bylym i obecnym, za caly trud i poswiecony czas. A wiec swietujmy :D :banan: :sluze: Pozdrawiam Wasz Rednacz :) |
Brawo :banan:
|
Ale ten czas szybko leci... Co nie??
Jak świętować to świętować :) :sluze: :tancerka: :slonik: CDRInfo.pl :najlepsz: :) |
:ognie::sylwek:
hehe to D-Day dla cdinfo ;) daty sie nakladaja |
brawo. Oby tak dalej! :piwo:
|
... no to świętujmy
:piwo: :pisze: 8) :najlepsz: CDRinfo :najlepsz: :zespol: :fala: :sluze: :jupi2: :mysz: :tancerka: :piknik: :banan: :sylwek: |
no to git!
a moze tak na 5 roczek jakis zlot zrobic? i sie twarza w twarz posprzeczac? :] hihi, napic piwka, a potem na nastepny dzien pisac znowu glupoty na forum ^_^ kolejnych 4 lat i jeszcze dluzej! |
Jee fajnie właśnie dziś jest rocznica otwarcia drugiego frontu no i urodziny CDRINFO :banan: browarek dla wszystkich panowie
|
Cytat:
Mozna by przemyslec sprawe... bardziej w rejonie srodkowa-polnocna polska. ;) |
Brawo, brawo.
Mnie Bartez akurat nie trzeba było przekonywć do serwisu/forum ;), a wszystko co robiłem robiłem z przyjemnością. :serdusz: CDRinfo :serdusz: A seriwsowi i nam życze brnięcia do przodu stwarzanie miłej atmosfery, zostawiając w tyle konkurencje :> Błażej, od 1,5 roku z Wami. :piwo: |
zlocik byl , ale juz dawno :D trzeba by powtorzyc :banan:
CDRinfo ma juz ladny wiek :D tak trzymac, to moze pelnoletniosc razem z nami uzyska :banan: :ognie: :sluze: :ognie: :fala: |
Cytat:
|
No to balujemy:piwo::piwo::piwko2::mysz::jupi2::ognie::p iknik::ja_chce::banan::sylwek::najlepsz::zespol::f ala::jupi::piwo::sluze:
|
ale ten czas leci....Gratulacje.:)
|
100 lat, sto lat, niech zyje CDRInfo nam. 8)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:03. |