![]() |
ehh..
oki ..wali mnei to:) znalazlem tylko Napa 381 , Philips Exp431 i EXP 411, Psa cd8 , samsung Mcd sf85 oraz MCD HF920 ale..jakso nie am jak ich porownac..wiec wale to i kupuje sobie minidyska ..sonowki maj super...z kompa mozna sobie przegrac muze..i ma ponoc niesamowity czysty dzwiek:)..male to i latwo schowac:)
|
jak piszesz posty, to czasem zerkaj na to co piszesz, bo strasznie dziwnie to napisales.
tak nie w pi*de ni w oko. grajki na plyty mp3 to juz raczej przezytek, zauwaz ze wiecej innowacji jest w flash i hdd a nie w cd. wogole wiekszosc wypuszczanych urzadzen odgrywajacych pliki mp3 to flash potem hdd a na koncu cd. |
ehh..
no tak..fajnie miec cos takiego..sam mam takei gowinko 63 mb karta i raczej nie podoba mis ie ze moge na niej tylko umiescic kilkanascie nagran dobrej jakosci..wole cos na plyty ale zeby bylo male..no..jeszcze wybierac mozna miedzy urzadzeniami z dyskiem twardym..i szukam...ale albo nic ciekawego albo jak przywala cena to zgon na miejscu
|
Cytat:
Ja zaplacilem duzo mniej, bo tak, jak napisal Edwardo, sciagalem go sobie ze Stanow. Kosztowalo mnie to 140$ plus 15$ za sluchawki Koss-a SMC 55, ktore w Polsce chodza podobno po 199 zlotych. Te musze przyznac, ze sa swietne, jesli chodzi o jako dzwieku, chociaz nie moge sie jeszcze przyzwyczaic do ich zakladania - sa po prostu ciasne, a nie widze regulacji (nie mam instrukcji). Ale, kupilem je do biegania, i do niego beda idealne. A ta jakosc dzwieku... Poezja :) |
a bo kupowac trzeba w USA albo poza Polska gdzie taniej, teraz iRiver daje gwarancje rowniez na zakupione modele poza granicami, np kupujesz w USA, djaesz na service w PL i nic sie nie dzieje. a i tak te urzadzenia rzadko sie sypia, tymbardziej ze maja 2 letnia gwarancje :)
|
Cytat:
Tylko ile takie cudo kosztuje? Update: Juz znalazlem: 1.200 zl http://www.sklep.iriver.pl/pokaz_produkt.php?idprod=140. Niestety, cena troszke odstrasza. No ale fajnie byloby miec cos takiego ;). |
Ilość załączników: 1
IRivera T790. Jak juz mowilem - sprzet rewelacja, przeszedl moje najsmielsze oczekiwania...
Ale cos wiecej napisze za kilka dni, bo teraz naprawde nie mam ani chwilki czasu. Spie po mniej wiecej 2 - 3 godziny na dobe i juz ledwo zipie, a roboty tyle, ze lepiej nie mowic... Zreszta w jakims watku napisalem kilka z rzeczy, ktore mam do zrobienia. Tak wiec pochwale sie i moge cos podpowiedziec jesli chodzi o odtwarzacze, ale jeszcze nie teraz. A na razie: http://www.iriveramerica.com/products/iFP-790.aspx i.... :) |
eh... gogli sie nie zna?
gogle.pl i wpisujesz iriver. a tak to zapraszam na strony oficjalnych improterow iRivera na Polske: http://www.iriver.pl/ oraz www.iriver.com.pl tam tez znajdziesz ceny poszczegolnych urzadzen. opisy i inne wazne *******y. popatrz tez na stale punkty sprzedazy jak mieszkasz w kraku, warszawie itp to mozesz sie wybrac do sklepu i poogladac. a na mini cd plyerow nie polecam i juz. napa i philisp mozesz poszukac bo chyba jednynie one sa w sprzedazy w polsce, no i jeszcze jakies klony napy czasem mzona spotkac. |
Cytat:
Edwardo..mozesz podac pare linkow z tym sprzetem ale najlepiej takich zeby byly takze aktualne ceny..ja tu skace po necie i naprawde sa takei ogromna wachania:) prooosze...interesuja mnei na hdd i Cd 8 cm |
jukeboxy creativa?
ble... zobacz sobie iRivera sprzet na hdd, philips tez wypuscil fajnego hdd, no i jeszcze iPody... |
:)
hej co kupiles i podaj jego specyfikacje...kurde..ja nie wiem co kupic..jedyne co znalazlem to Napy a taki najciekawszy model to MCD 381 prawdopodobnie za 440zł...macie jakies linki do innych odtwarzaczy tego typu?
Ciekawym rozwiazaniem tezs a przenosne odtwarzacze ze wbudowanym dyskiem twadym..najtanszy widzielem juz za 799zł o pojemnosci 10GB..z wygladau nie jest zly ale fajniejszy jest Muvo2 4gb-1322zł no i jeszcze Nomad Zen 20g-1099zł.. ci co maja kase to sobie moga pozwolic na Jukeboxa Zen X-stra 20 Gb z Eax-sem..kuna..takei cacko..buuu... |
andrzej: a co w koncu zakupiles?
|
Cytat:
|
Cytat:
no nie wiem czy lepsze. raz ze mniejsze, lzejsze, dluzej bateria trzyma, fajniejsze, poreczniejsze... |
tylko to nie jest mini disc bo mini disc to calkiem cos innego a to są plyty 210mb
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |