![]() |
Ftp (darmowy)
Witam!
Czy może mi ktoś podać jakieś namiary na darmowe serwery FTP? Dzięki |
www.xo.pl, www.free.komrel.net, www.vitawa.com, www.piwko.pl www.friko.pl, www.webhostingpal.com, www.tripod.lycos.co.uk
PS. Witamy na forum update: Lekko mi sie pomyliło to są servery www ale pliczki też na nie idzie wrzucać najelpszy z nich to chyba ten na lycosie a następny to chyba na piwku :D |
|
jezeli chodzi o programiki to : BlackMoon FTP Server albo Cerberus
a ze stron? lycos jezeli pliki tymczasowe (obrazki wstawiac na forum albo podobne to tak, stronka - nie zabardzo bo reklamy. Inne to moze byc ftp.portland.co.uk albo 250free.com - tylko ze limit albo 2mb na plik albo 1 nie pamietam a jest 250mb przestrzeni :) |
Cytat:
|
A macie coś gdzie idzie wrzucać pliki większe niż 3-4 MB ?? I moga to być formaty rar, zip itd.
|
o wlasnie...dlugo korzystalem jeszcze z ServU :)
tez polecam, ale przesiadlem sie na Blackmoona |
Cytat:
|
nie wiem...tak jakos bardziej mi podchodzi Blackmoon - naprawde ;) poprostu.
A z klientow teraz testuje SmartFTP :) |
FTP 100MB lub więcej - poszukiwane
Tak jak w temacie, oczywiście darmowe oraz upload przez np. Flash FXP, i jakiś sensowny transfer na miesiąc.
Niestety te co sam znalazłem to upload przez web, lub od niedawna płatne, a lycosa mam już dośc :\ Dzięki |
Nie wiem czy mają upload przez ftp ale dają "free 1GB e-mail, 100MB of web space, a personal blog, iCal hosting, photo sharing and a vibrant community." na www.spymac.com
|
Ile godzin na dobę masz włączony komputer? Jak masz szybkie łącze, to możesz założyć FTP na własnym kompie i w dodatku za darmo. Innego rozwiązania nie znam, bo nikt normalny nie udostępnia 100 MB za free z szybkim i nie ograniczonym transferem.
|
|
Cytat:
|
Następca lycos'a tyle że bez reklam, szybszy i o niebo lepszy? http://funpic.de
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:50. |