![]() |
Ldw 851s
Cześć!Mam atkie pytanko!Mam nagrywarke LDW 851S i mam programik BookType ale nie działa informuje że nie znalazł nagrywarki!Zmieniłem biosa z GS0C na GS0K pomóżcie mi bo programik mi jest potrzebny a nie wiem czemu mi nie działa CZEKAM NA ODPOWIEDŻ
|
a aspi masz zainstalowane ??
mi zmienia a mam 451@832 |
Też mam 851s i z GS0K zmieniłem na GS0M (chyba taki) i program BookTypev1.6 (najnowszy) twierdził, że owszem nagrywarka jest, ale firmware nie obsługuje zmiany bitsetingu (o ile dobrze zrozumiałem).
Wk... się wziąłem GS0K (najstarszy jaki miałem) potraktowałem Omnipatcherem ustawiłem 'autobitsetting' i działa. A tak na marginesie: dlaczego mając bios GS0M nie mogłem wgrać starszego biosu, a jedynie GS0K dał się wgrać?? |
A jakiego omnipaczera uzyłeś i jakie ustawienia dałeś bo mi BookType nie działa a jest mi bardzo potrzebny!!
|
a lepiej moze wgraj biosa z autobooktype'em?
|
a jak go mam wgrać żeby mi to dzizłało bo nie wiem! :nie:
|
Mam pytanko czy nagrywarką LDW-851S mozna nagrywać płyty DubleLayer.
Jak dotąd nie sprawdzalem tego na żadnej płycie DubleLayer. Prosze o odpowiedz. |
Cytat:
Nie pamiętam :nie: |
|
Idzie nagrywać płyty DubleLayer ale musisz zmienic biosa!ja zmieniłem na inna i moge teraz nagrywać!Takie płytki!!I BookType nie musze uzywac!!!Wszystko działa elegancko!!
|
Cytat:
|
Cytat:
lub CG3E tez od codekow tylko potraktuj go omipatcherem tez od codekow :> |
jA ZMIENIŁEM BIOSA MIAŁE LITE-ON LDW -851S A TERAZ MAM NAGRYWARKE Z NOWYM BIOSEM LITE-ON SOHW 832S I DZIAŁA!!POPROSTU ZMIENIŁEM TYLKO BIOSA!!I NIE MUSZE UŻYWAĆ BOOKTYPA!
|
Cytat:
Żeby spatchowana nagrywarka działała :nie: Bo z twojej wypowiedzi wynika Że niby do tego właśnie :D |
Chodzi o to ze zmieniłem biosa żeby mi działał program BookType jak go zmieniłem na innego to juz nie potrzebuje tego programu!gdyz on jest w biosie wgrany bit a przy okazji moge nagrywać płytki DubleLayer!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:05. |