![]() |
Gdzie w Polsce można kupić Alcohol 120% ???
(i nie chodzi mi tu o adresy sklepów monopolowych :P)
|
w Polsce nie kupisz
|
A ja już chciałem napisać, że w sklepie monopolwym za rogiem. A to pech :)
|
Tak jak w przypadku CloneCD, CloneDVD, CDRWin i innych programów, dostępne są tylko u producenta lub w jednym konkretnym sklepie internetowym z producentem współpracującym. Jeżeli nie znasz języka i nie masz porządnej karty kredytowej, pozostaje Ci tylko pośrednictwo, za które trzeba słono zapłacić. W polsce jest gość, który się tym zajmuje, i ma stronę w necie, ale nie pamiętam adresu niestety. Może ktoś pamięta? Skulski czy jakoś tak się nazywa.
|
Cytat:
niestety z tego co widzę, nie posiada on w ofercie Alcohola |
Dzięki za przypomnienie - ach ta moja skleroza :P
Może trzeba gościa zapytać po prostu? |
Jeżeli programu nie ma w ofercie to można wysłać zapytanie ofertowe: http://cro.skulski.pl/index.php?modu...=display&pid=4 po kilku dniach przychodzi odpowiedź co, gdzie i za ile.
Mogę ci powiedzieć że kilka miesięcy temu kosztował 392,84 zeta (progs + nośnik z danymi + certyfikat). Nośnik z danymi i certyfikat można sobie odpuścić. pozdr. |
jeśli masz znajomego w Niemczech... http://www.amazon.de/exec/obidos/ASI...579549-3561613
35 Euro, chyba nie drogo :P |
Niestety nie wiem co to jest w tym przypadku nośnik z danymi i certyfikat.
|
Cytat:
Warto miec! I to wszystkie trzy rzeczy+faktura (imienna lub na firme, teraz nie ma klopotu z wystawieniem faktur za granica. Nie jestem tylko pewien czy na terenie Niemiec Alcohol jest dopuszczony do obrotu!! Serio, byly przecie cyrki z obrotem Clonem !! |
To dlaczego *Vojtas* chce sobie odpuścić nośnik z danymi?
|
Aha a żeby wystawić fakturę za granicę musisz posiadać NIP europejski
|
A sciagnac i zaplacic przez internet - to nie mozna???
I dostac numer??? |
Cytat:
pozdr. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:21. |