![]() |
wyszed***322; z katastrofy ca***322;o :P
i ju***380; pracuje to sie nazywa ch***322;op:P |
ooo. kolega g***243;rnik :)
|
Witam!
Czy jest mozliwość sciągnięcia wysłanych plików ze swojej skrzynki przez jakiś odnośnik umieszczony np. na stronce www ? |
dzięki :) już działa - problemem okazała się faktycznie stara wersja :]
|
nie działa ci, bo masz starą wersję.
wystarczy wpisać w google g-drive i wyskoczy ci na pierwszej pozycji strona domowa. tam znajdziesz najnowszą wersję. http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm |
Cytat:
EDIT Doszło już :) Wielkie dzięki :piwo: |
@rynek zaraz Ci wyślę :D
EDIT: @smolik byłeś szybszy :D |
Cytat:
|
Mam pytaie jak założyc konto na GMail. Podobno trzeba mieć tzw."zaproszenia"
Może ktoś mi wyjaśnić ? |
U mnie tez dziala bez problemu.
Byc moze chodzi o to ze nie masz wlaczonej uslugi POP, sproboj wlaczyc w opcjach i pozniej sproboj sie zalogowac ponownie z GDrive. |
to bardzo dziwne, bo mi chodzi bardzo dobrze, nie ma zadnych bledow przy logowaniu, ani nic :)
@raven66 moze zablokowales sobie firewallem ;), albo nie masz najnowsej wersji GDriva |
ah, no tak... dzięki!
|
Google zwalczylo G-Drive o ile sie nie myle wiec ten temat jest dosc nieaktualny...
|
sorki za odgrzebywanie starego tematu, ale proszę o pomoc, bo ja chyba zbyt głópji jestem aby sobie poradzić z tak prostą rzeczą jaką jest zainstalowanie G-Drive'a... ((
instaluję to ścierwo, klikam na napęd, wpisuję dane i... ZONK "Login Failed. System error message: Błąd logowania: nieznana nazwa użytkownika lub nieprawidłowe hasło." "GMailFS was unable to open the volumeand enumerate the files. Verify connection to internet and GMail" internet jest oczywiście, GMail również, bo normalnie mi działa zarówno GMail Notifier jak i samo konto czytane przez web, nie działa tylko ten G-Drive i nie mam pojęcia dlaczego wpisywałem kilkukrotnie i login i hasło, myślałem że może ja się pomyliłem, ale nie - wpisałem drugi login - to samo; próbowałem nawet wpisywać login jako adres@gmail.com ale również bez powodzenia :help: |
Cytat:
Aha. Myślałem że o to chodzi :) Sorka :/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |