![]() |
Cytat:
|
tak jak aukcja allegro z pamiatkami firmy "varanty viod if removed" ||
kiedys w gazecie pokazywali zdjecie pana kolo 50tki z rodzinka w koszulce "i'm gey" coz - oni sie uczyli ruska w szkole || |
wazne ze sie fajnie czyta :D
|
tam są naprawde durni ludzie (albo takich udają )!!!!
ciekawe czy brali udział w narodowym teście inteleigencji ,a jak tak to jakie mają IQ |
Cytat:
Super :spoko:. |
Simlock ;) ^_^ nie wiedziałem, że można takie coś wymyślić :P
|
A co sądzicie o tym !?
Mój kumpel pracuje w serwisie komputerowym i opowiadał mi taką historię: Kumpel: Serwis xxx, Słucham? Pani: Mam problem kupiłam dla syna prezent, grę komputerową eeee... coś tam, coś tam Hołk. Kumpel: Zapewne Tony Hołk tak? Pani: Chyba tak... ale ten problem tzn. chodzi o to, że wkładam płytę do szufladki i nic się nie dzieje tzn. tak jakby płyty nie było. Kumpel: Może płyta jest porysowana albo coś w tym stylu. Pani: Ale to kupione w innym sklepie niż komputer może trzeba ściągnąć SimLOcka? Kumpel: SimLock jest już ściągnięty. (W tym momencie cały serwis nasłuchiwał rozmowy) Kumpel: A może pani przeczytać co jest na płycie? Pani: Hawk. Compact Disc Recordable Cd-R80 700MB... Tu się pani rozłączyła, bo usłyszała śmiechy całego serwisu... |
Dzieki za super rady. Nie mam na tyle ziemi, rzeby zmieniadź jom co tszy dni. Wyżuciłęm przez okno, ale sie nie uziemił, bo się zawiesił...
Na dżewie. :smutny: . . . . PS Tak serio - osobiście jestem wdzięczny o2, że prowadzi takie durne forum. :spoko: Gdyby nie było tego typu bredni na o2, to jak myślicie - gdzie trafiłaby część tego geniuszu? - Między innymi tutaj niestety... Więc radujmy się bracia i siostry, że tamci nie poznali jeszcze uroków google'a i nie robią bydła tutaj!!! PS2 Większość z nich to chyba ośmiolatkowie? |
i podlewac regularnie, nie mniej niz dwie fazy na tydzien, najlepiej pradu zmiennego 230V
|
Cytat:
|
Lódzie pomuszcie!!!
Czy jest jakiś inny sposub? Mieżkam na 10 pietsze i nie mam jak uziemidź komputer!!!! Czy ta ziemia w doniczce wystarczy??? Z kury wielgie dzienki - jestescie super. |
Cytat:
|
Cytat:
Widze ze zmieniles avatarka :) |
Cytat:
|
Cytat:
:haha: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:44. |