![]() |
Oj az strach pomyslec, ze moge stracic moj nr gg ((
A tobie moge zlozyc tylko kondolencje. |
Cytat:
|
zgadza sie z serwerami GG ostatno cos sie tryntyni ;-/
mnie tez ostatimi czasy spotykaja sytuacje ze jestem wpychany do konferecji z osobami ktorych nawet nie znam , i nie mam na liscie.. wracajac do bezpieczenstwa w GG to: pewnym zabezpieczeniem jest zrezygnowanie z opcji "zapamietaj haslo w programie" bo: kiedy kozystamy z tej opcji program szyfruje haselko i umieszcza je w pliku Config.dat bardzo latwo jest je z tego pliku wyciagnac a nastepnie rozszyfrowac pozdro600 |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
z gg to rozne cuda sa... przez jakis czas podczas rozmowy konferencyjnej z 2 kumplami dolaczal sie do nas jakis typ ktorego zaden nie mial na liscie
|
Cytat:
|
A więc wszyscy się przesiądźmy na tlena :)
|
A mi gadu nie działa juz od 2 tygodni. Co dziwne bez problemu sie łącze na konto z tlena albo z PocketGadu (na pda). Macie na to jakąś rade? robiłem reinstala gg i nie pomogło.
|
a ja sobie kiedyś pościągałem pliki config z kazy i emula :D
a gg też idzie zahackowąć, przez umiejętość wyciągania różnych danych :) |
Cytat:
Pozdro |
@zelea...no zhakować owszem można gg... u mnie w sieci robili takie rzeczy... jak na przykład jeden kolega prosił drugiego o podesłanie pliku [config.dat] ponieważ tego pliku mu rzekomo brakowało aby gg odpalić. Potem natomiast wyławiał z pliku hasełko do numerku i miał już kolesia jak na dłoni... jeszcze tylko zostało zmienić adres maila, na które ma zostać podesłane hasełko i już... nie wiem czy jakoś można się przed tym zabezpieczyć... ja ze swojej strony czegostakiego nie praktykuje [to znaczy włamów] bo to chamstwo... zatem pozostaje mi tylko przesłać szczere wyrazy współczucia...
|
brrrr wyrazy wspolczucia
|
no tak to jest...
tymbardziej ze teraz to taka moda na bycie Hakierem ;] |
Tak miał mój kumpel.... do teraz mam jego "stary" kogos nowy numer :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:22. |