![]() |
Coś na poprawe humorku....
Witam!
Jakie macie metody na poprawe humorka? :P Z chęcią bym sobie poprawił humor... staram sie na nic... :| Macie może jakies metody? A co Wam poprawia humor? |
hmmm...browarek, dobry sex, jakaś super komedia itp.
|
Mi humor poprawiło to: http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=2944452&start=0
|
Spotkanie z przyjaciolmi, przyjaciolkami :D Debowe Mocne, dobry film no i ostatnio
Cytat:
|
Cytat:
|
O dobry sex, będzie trudno, puźniej ide na piwko, a ten topik na o2 pomogl...dzięki :D a coś jeszcze? A jakie komedie polecacie?
|
Komedie???
Garfield w oryginale ze sluchu lub plus napisy :) |
Cytat:
Komedia? To było smutne... oglądałem już... |
Cytat:
Ja stawiam. :piwo: :piwo: :piwo: Właśnie okazało się, że mam ospę. Fajnie. Przynajmniej do szkoły nie będę musiał chodzić. :haha: A z lomedii bardzo podoba mi się Asteriź i Obeliź misja Kleopatra w polskiej wersji językowej... :jupi: |
Cytat:
Dlaczego bezalkoholowe? Amsterdam 17% RLZ! :D |
A później się dziwią jaka młodzież wyrasta... :zly: :jezyk:
|
Cytat:
eeeeh :| :P Nie ma z kim iść na piwo :(... A z tym dobrym seksem to jak? :P |
zrobić to co lubisz najbardziej i olać wszystko inne.
Polenić się? Wypić browarka, zapuścić głośniej dobrą muze zasiąść przed kompem i zajarać coś dżanxa :]. Spotkać się ze znajomymi. Wogóle dobry humor zalezy od dnia i innych okoliczności. |
Cytat:
Cytat:
...zapłacisz kartą MasterCard :D |
Spotkać się ze znajomymi > Będą stękac że coś im nie działa i jak to naprawić zrobić itp. Mam tego dosyć....
Głośno muze? Nie mam co słuchać Seks z lusterkiem? Jak to sie robi? Ale z reguły ono pęka jak mnie widzi <lol> Co tam jeszcze było... Browara sam nie będę chłeptał :P Wsumie mi juz lepiej, ale denerwuje mnie to że od 4 lat bez przerwy pomagam, zagrał bym w jakąś gre ale nie mam w co :| BO nie lubie grac w gry.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:57. |