![]() |
Cytat:
|
Miranda r00x ;] ( http://iglu.cz/sid/snowscreen.png < to ładne na dole po prawej )
|
Cytat:
PS To moze ktoś rozpakuje tego execa? :D |
Cytat:
Tlen banner Killer i nie ma reklam. |
Cytat:
masz tu link skoro masz bledy przy otwieraniu |
Kiedyś sam wywalałem reklamy z gg, wystarczył restourator i po sprawie, niedawno póbowałem wywalic z tlena, ale neistety jego exec jest spakowany jakimś exe packerem i proc dump nie daje rady tego wypakować :|
|
po zainstalowaniu power gg trzeba jeszcze uaktywnic odpowiednie pluginy zeby dzialaly - w tym przypadku to bedzie cos w stylu "bannerkiller"
|
Cytat:
Coś mi błędy rar wywala przy dekompresji daj znać czy archiwum jest poprawne lub podeślij na maila proszę. p.s mam power gg i tez są "Reklamówki" |
Cytat:
Natomiast co do reklam w samym gadu, to o ile się nie mylę w Power GG ich nie ma, a programik jest oficjalny i nie jest to żadna "piracka" wersja. |
I teraz juz wiem co chciałem :) bardzo dziękuje za pomoc prawdziwie merytoryczną.
|
opisy - idzie jak dymek po najechaniu kursorem (tool tip), a na stale to nie (chyba ze cos sie zmienilo)
konferencyjne - nie wiem, chyba dzialaja bo kiedys uzywalem, ale nie jestem pewny czy to nie bylo w okresie tlenowantym :) |
ekhm, mam rozumiec ze w mirandzie nie idze zeby opis byl widoczny pod kontaktem caly czas?
|
tlena też nie trzeba instalować - niestety rozmiar archiwum po zzipowaniu [3mb] nie jest aż taki mały, żeby latać z nim zawsze w te i spowrotem
z tego co mi się wydaje to chyba żadnego koma nie trzeba instalować.. ps. działają już konferencje gg w mirandzie? bo to już od roku czy dłużej jest Work in progress.. tylko tego progressu nie widać |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
miranda + wtyczka gg obsluguje oczywiscie protokul gg... po to w sumie jest wtyczka gg... ||
tlen i konnect odrazu obsluguja gg miranda ma jedna fajna zalete - nie wymaga instalacji wystarczy sobie zrarowac (czy zzipowac...) folder instalacji, wzucic na serwek i gdziekolwiek jestes - sciagasz achiwum, uruchamiasz i masz wszystkie swoje kontakty z pelna konfiguracja i wygladem - skonczysz gadac i wysylasz spowrotem arch na serwek - wracasz do hatki i masz cala historie rozmow jakbys sie z domu nie ruszal :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:04. |