![]() |
Byc moze nie doczytalem, ale czy ktos instalowal moze ten soft pod SB Live!? Jesli tak to bede wdzieczny za opis wrazen
|
Mam problem ze Skype z tym i innym softem. Ustawiam włączony mikrofon w ***8222;Mixer***8221; i wystarczy, że włączę Skype i już się on automatycznie wyłącza, znowu go włączę i teraz ktoś do mnie zadzwoni i znowu się sam wyłączy. Dlatego co chwile muszę go włączać. Da się jakoś zrobić by podczas rozmowy sam się włączał a wyłączał po.
|
dossalem - wrzucilem - dziala - jest swietnie - thx @ll :piwo:
|
thx juz zasysam je BitComet :) mam nadzieje, ze pojdzie po tym :)
|
@ Calme te sterowniki wprowadzają to
YouP-PAX-A4v1.02 Update ------------------------------------- New -Fix several bugs of DVD-AUDIO Może aby ten komunikat Ci nie wyskakiwał musisz mieć nowe zmodyfikowane oprogramowanie od Audigy 4 Pro Masz je TU tylko, że jest problem ze ściągnięciem ich, na serwerze jest 10GB limit dziennego pobierania |
Hmm - odinstalowalem wszystko od Creativa - zrestartowalem - zaaplikowalem YouP-PAX-A4v1.01.exe - zrestartowalem - pojawila sie ikonka Creative Audio Console na pulpicie przy jej odpalaniu wyskakuje nastepujacy komunikat:
http://img296.echo.cx/img296/1512/clipboard019ec.jpg http://img296.echo.cx/img296/71/29ud.th.jpg jakies pomysly co robic z tym dalej ?? ps. nie widze tez nigdzie w panelu sterowania - AudioHQ a bylo mi przydatne do wlaczania dekoderow np DTS, nie ma nic zadnych aplikacji typu mixer itp Przy instalacji wybralem opcje 1. Music I - Tweaked for clear vocals and highs; ma takze ten 2 plik YouP-PAX-A4v1.02.exe ale nie chce go odpalic dalej przy instalacji Jakies pomysly co zrobic ?? |
Dzieki za porade - zbieram sie do instalacji :) zaraz zobaczymy co to za cudo....
|
Ilość załączników: 1
na tych sterownikach "Audigy4Pro-YpoauxP" doszła funkcja wyboru głosników.
(THX odpalony na live 5.1 220 8 ) ) |
Odinstalowac wszystko co zwiazane z karta dzwiekowa .Po restarcie system powinien rozpoznac nowe urzadzenie - klikamy "anuluj" i ładujemy sterowniki .
U mnie DVD Audio smiga - oczywiscie na DVD Audio Player . |
Cytat:
|
Na Audigy2 ZS Platinium Pro nalozylem sterowniki z A4 (caly pack iso) .
Powien moze tak :warto ze wzgledu na oprogramowanie ,inna karnacje mixera itp. jednak jesli chodzi o odczucia jakosciowe odtwarzanej muzyki - napewno poprawe odczuc w systemie surround ,napewno utwory brzmia lepiej . Ktos powie - przeciez A4 to inny procesor sygnalowy i inna konstrukcja ? . To prawda niemniej od zawsze duza role w tym co solyszymy z glosnikow ogrywaja sterowniki .Potencjal ingerencji programowej w DSP karty jest ogromny a rola sterownikow jest tutaj bardzo wazna . Osobiscie przezylem juz kilkaa wesji sterow pod Augigy i wiem jedno - praktycznie kazda ich wersja to inne brzmienie karty . Jak na razie zmiany sa na plus ,jesli dodaamy mody YouPax to odczucia sa jeszcze bardziej pozytywne . Tutaj nie chodzi o to aby Audigy1 przeksztalcic hardwareowo w Audigy4 bo na to nie ma sposobu ,tutaj chodzi o lepsze (nowsze) stery oraz o moliwosc korzystania z oprogramowania A4 ,ktora to wylacznosc zostala przez firme Creative przydzielona karcie Audigy4. |
Pojawił się nowy zmodowany soft od Audigy 4 TU
Pojawiły się też nowe sterownki bazujące na paczce od Audigy4, działają tylko z rodziną kart Audigy1/2/ZS. Do wyboru mamy trzy opcje: 1. Music I - Tweaked for clear vocals and highs; 2. Music II - Experimental (may cause BSOD?) - Tweaked for "flat" sound. Slight boost in bass; 3. Gaming - Optimizied for surround sound and fixes some games. Sterowniki do pobrania TUTAJ |
Pokazała się nowa zmodyfikowana wersja sterowników do serii Audigy i SBlive :)
YouP-PAX-ZSv4.00 do serii Audigy YouP-PAX-VIv2.2.7z do SBlive Wszystko jest na tej stronie plus zmodyfikowane oprogramowanie od Audigy 4 http://ordorica.org/index.php?id=31 |
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:08. |