![]() |
Habemus Papam [nowy Papież]
No to wybrali nowego Papieża. Ciekawe tylko kogo ??
|
Niemiec
|
http://info.onet.pl/1084354,12,item.html na łonecie jesce nie wiedzom.
|
A może "biały dym, czarny Papież" :D:D
|
niemiec papa :( wybrany
|
nie Niemiec tylko Bawarczyk.
proszę nie mylić, kto zwiedzał dokładnie te krainy wie w czym różnica. |
Cytat:
Może opróćz wybrzeża ;) P.S. Mówiłem, że Niemiec :P Ale trudno domyślić się chyba nie było :> |
Taaa... nie mam nic przeciwko (nie chcialem Wlocha), ale i tak troche smutno :kapkap:
Coz, chyba juz nie bedzie nas tam ciagnac... :nie: |
Trudno mi się tylko będize przeżucić z "Papież Jan Paweł II" na "Papież Benedykt XVI".
|
1) juz poznalem reackje "pseudokatolikow" :(
2) ja ocenie papieza po smierci a nie po kilku minutach pontyfikatu 3) miluj blizniego swego (kim on by nie byl) a w szczegolnosci szanuj papieza (kim on by nie byl) smutne to troche |
ja już zaczynam: Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16, Papież Benedykt 16
edit: a ciekawe co na to radio z ryjem? zaraz zapuszczam |
no i wszystkie rasistowsko-spiskowe teorie o koncu swiata i czarnoskorym papiezu poszly w las ;)
|
No bez przesady!!
Nie krytykuje nowego Papieza :nie: Mam nadzieje ze stanie sie rownie bliski ludziom jak Jan Pawel II :taktak: I nie mowcie ze do nowego Papieza bedzie Was ciagnelo tak samo jak do Jana Pawla II, bo poprostu w to nie uwierze. Z calego serca zycze Benedyktowi XVI aby po jego smierci (oby przyszla jak najpozniej) swiat plakal tak jak po Janie Pawle II. |
Niech żyje Papież Benedykt XVI.
Pozdrawiam |
radio z ryjem cieszy się przez zęby, zobaczymy za kilka dni.
NIECH ŻYJE BENEDYKT XVI !!!!!!!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:51. |