![]() |
Cytat:
|
dokladnie, kto musial to musial,
komune przezylem dosyc nieswiadomie, jako dzieciak, bo nie mam jeszcze trzydziestki, ale wiem, ze rodzice nigdy nie byli - kto nie chcial to nie szedl chociaz wierze, ze niejednego represjonowano za absencje na paradzie heh, dzieki Ci Boze, ze, przynajmniej na razie, takie schorzenia jak 1majowe pochody to atrakcja dla borowskich/ikonowiczow/oleksych/dyduchow/innych_komuchow niedobrze mi sie robi, jak ogladam te plakaty zamieszczone przez rembranta |
ja przepadałem w drodze ze szkoły do przystanku - 15 mertów ^_^
|
Cytat:
Losowano numery z dziennika. Szczęście to bym miałem gdyby wylosowano moje numery w totka a nie numer żeby z flagą po mieście maszerować. Każdy uważa za szczęście co innego :) |
Cytat:
Jak zawsze zresztą. |
Ja chodziłem i nawet flagę niosłem. Zostałem wylosowany podczas apelu w podstawówce :)
|
Cytat:
Takze ustroj polityczny zmienil sie i to bardzo. Nie nalezy jednak zapominac ze kraj i ludzie (nawet nie tyle wladza, co zwykli ludzie) nadal ci sami ... a tego sie ustrojem nie zmieni. |
W życiu :P Zbyt młody jestem...
Te pochody to dobre ja fanatycznych wyznawców leninowskich poglądów - czyli ruskich. Niech się tam w takie pierdoły bawią, dla mnie 1 maja to data jak każda inna. |
nie, nigdy.. są inne ciekawsze rzeczy
|
Jakoś nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek musiał.
|
Cytat:
a tak poza tematem co my możemy wiedzieć? za mało mamy wiosenek. |
Cytat:
|
gdzie indziej jest tak samo,..wszedzie sa jakies problemy cieszmy sie ze zyjemy w Polsce a nie w Chinach albo jakiejs Etiopi..
|
no i dlatego opuszczam ten kraj, wroce jak sie zmieni koryto nie chce byc swinia
|
zmieniły się tylko "opakowania", a zawartość pozostała niezmieniona.
śmiem nawet rzec, że ten towar jest odświeżany równie gorliwie, jak ten w constarze :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:19. |