![]() |
Chodzi o to rzucanie myszką - prawda? :P
BP,NMSP... |
Cytat:
|
Hmm... a ja mojego a4techa przerobiem na bezskokową ;) wystarczy rozkręcić, wyciągnać rolki a potem te dinksy ze sprężynkami które są pod nimi... potem montujemy wszystko ponownie i działa :)
Generalnie to moja mycha przeszła już wiele i zastanawiam się, czy jak będę kupował następną to będzie bezprzewodowa... za łatwo może wypaść z ręki i odbić się od ściany... po przeciwległej stronie pokoju ;P |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
@ Wawelski, Smartek Gwarantuję Wam, że gdybyście poużywali jej przez tydzień trudno byłoby Wam się z nią pożegnać :) A piękna może rzeczywiście nie jest, chociaż na tamtym zdjęciu wygląda wyjątkowo źle, bo normalnie - od drugiej strony - prezentuje się całkiem przyzwoicie :) @ Kristof Do laptopa nie miała właśnie być kulkowa, tylko optyczna i na taką się zdecydowałem. Te kulkowe to sobie kupię z 2 - 3 na zapas do stacjonarnego. A co do optycznej to wiesz, ja właściwie planowałem używać jej przesuwając po biurku, a nie po .... ;) |
Cytat:
ja po rocznym uzywaniu mx 700 nigdy nie wroce do kulki.. kabla pewnie tez nie :) preferuje myszki: logitech [seria mx] microsoftowe [te "ie" chyba(?)] razer'y i naprawde - za myszke WARTO dac te 200-300zl by miec ten komfort.. :) pozdro ;) |
Ja kupiłem do laptopa prostego Logitecha BT58 za 45 zł. Jak na moje potrzeby jest rewelacyjna.
PS. Do laptopa nie kupuj kulkowej (jakaś archaiczna ta Twoja mysz)... Ja mogę swoją zasuwać po wszystkim, nawet po d....e i chodzi rewelacyjnie (USB). |
Cytat:
|
Cytat:
Zamykanie - przytrzymujesz prawy klawisz myszy --> do dołu --> w prawo Otwieranie linka w nowym oknie - przytrzymujesz prawy klawisz myszy i "przeciągasz" linka do dołu. I wieeele innych ciekawych myków :) |
Cytat:
Jutro chyba zamówię z 10 bo mysz jest taka, że muszę mieć do niej dostęp już zawsze ;) Widzę też, czemu nie mogłem jej znaleźć. Szukałem www15, a ona jednak jest oznaczana jako Presto coś tam. Dzięki za pomoc :) POLECAM KAŻDEMU TĘ MYSZKĘ! (i apeluję o zmianę ceny, przecież 23 złote za takie cudo to wręcz zbeszczeszczenie ;) ) ----- EDIT Kurde, chciałem Ci przyznać absolutnie zasłużoną ;) reputkę, ale cholera nie mogę. W każdym razie będę pamiętał, bo ta musi zostać przyznana :) |
Cytat:
@ Slimak Dokładnie taką podałem w pierwszym linku i dzisiaj zamówiłem :) |
Jesli dobrze pamietam miales taka mysz:
http://katalog.intercom.pl/?m=23&id=1538 A mozna taka kupic tu: http://sklep.pclab.pl/sklep/Mysz_A4-...A4PRES125.html A taka ja mialem :D http://sklep.benchmark.pl/pelny_1916.html |
Polecam A4 Tech BW-5 USB - używam jej od ponad pół roku. Pomysł z szerokim kółkiem sprawdza się po prostu rewelacyjnie. Kółko jest z przeskokiem, ale chodzi gładko, bez wysiłku i prawie bezgłośnie. Mi ta myszka odpowiada w 100% i przez najbliższe parę lat nie mam zamiaru jej zmieniać ;)
|
Srodkowy przycisk zamyka okna na pasku u góry, otwiera linki w nowym oknie itd
|
Cytat:
IE 4 ma w kółku trzeci, tilt to dwa kolejne i z boku dwa. A co do Opery - to do czego używasz trzeciego? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:04. |