![]() |
Rust, polecam każdemu. PVP + survival
|
Jeśli mowa o wieloosobowych tytułach to overwatch jest mega, polecam,nie lubię grać przez sieć,ale ta gra mnie wciągnęła na długie godziny
|
Heroes of the Storm: również wciąga ;P
|
ja gram od roku w boom beach - 62 lvl obecnie - wciaga jak cholera :)
|
:cycki:
|
a na ostatnim obrazeku co było xD?
|
Przeszedłem, wyszło, że jestem kobietą. :taktak:
Kierowca powinien charakteryzować się prawidłowym wzrokiem. Sprawdź, czy nie masz ślepoty barw (potocznie daltonizmu) Instrukcja Jeśli nosisz okulary podczas jazdy, załóż je do badania wzroku. Kliknij "Start". Za każdym razem, kiedy pojawi się obrazek, wpisz numer, jaki na nim widzisz. W razie potrzeby odsuń się od monitora. Pamiętaj, że ten test nie zastąpi prawdziwego badania lekarskiego. Twój wynik to: 5 na 5 możliwych. Znowu to samo. :sciana: |
Tablice Ishichary test na daltonizm!
|
League of legends cały czas na topie
|
Gra prosta i głupia, ale za to nie można się od niej oderwać. Flappy Bird
|
Wbrew wszystkim nowością fajne jest pograć w prostego, starego, poczciwego CS'a 1.6.
Z nowszych gier to wspomniany wyżej LoL wyjątkowo godny polecenia. Ciekawe też są logiczne produkcje online'owe. |
Jak sobie kupię to chętnie zagram , Bad Company 2 strasznie mi się podobało , tłukłem 24h a bf3 podobno jeszcze lepszy online .
|
moze ktos by pogral zemna w bf3 moj nick LeGioNXIX :D
|
Sporo gier online jest na www.cda.pl
|
Myślę, że warto zagrać w grę League of Legends, tym bardziej, że za friko.
League of Legends, produkcja studia Riot Games, to sieciowa gra typu MOBA (massive online battle arena) ***8211; oparta na zmodyfikowanej mechanice znanej mapy do Warcrafta III - Defence of the Ancients. League of Legends to pierwsza produkcja studia Riot Games. Jest ona sieciowym, drużynowym action/RPG, w którym musimy walczyć z innymi graczami w granicach zamkniętej areny, przypominającej mapy znane z typowej strategii czasu rzeczywistego. Mamy więc do czynienia z rozwiązaniem podobnym do znanego z Demigod czy Defence of the Ancients. Strona: http://leagueoflegends.com Instalator: http://l3cdn.riotgames.com/Installer...eofLegends.exe |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:58. |