![]() |
I pytanie, czy Nero podczas instalacji posiadalo prawa administatora?
|
Masz prawa admina czy jestes w grupie administratorow.
|
Tylko system widzi Nero i inne programy nie widzą krzyczą o prawa admina a je mam i nie rozumiem dlaczego
|
Czyli jak rozumiem: system widzi nagrywarkę, inne programy też, a Nero nie ?
|
naprawde nikt nie wie jak mi pomóc ?
|
wersja nero to 9.0.9.4 a system Vista i proszę pomóżcie mi
|
A która wersja Nero i jaki system?
|
Witam dołącze się do starego tematu mój probel jest podobny tylko że w moim przypadku nic nie działa próbowałem z Nero BurnRights i nic odinstalowywałem nagrywarke nadal nic zainstalowałem najnowsze nero dostepne na rynku i nadal nic uruchomiłem Power2Go którego miałem na laptopie też krzyczy o prawa administorskie a ten problem pojawił się nagle dwa dni temu zawsze było wszsytko w porządku
|
dzieki za porade!juz jest [chyba] ok! d;aczego chyba w poprzednim poscie...w moim przypadku nie trzeba bylo z poziomu konta admina-ale moze sie myle...dzieki!
|
Cytat:
|
wiec sytuacja jest taka,ze mam w wyposazeniu kompa nero.nagrywarka to cdrw niezmieniane,nero zreszta w miedzyczasie uaktualnilem do w/w,no a wyzej tak jak piszecie sie nie da.nie chcialbym zamieniac na deep burnera,bo dla mnie nero ekspress jest chyba najprostszym programem nagrywajacym.ale jest swiatelko w tunelu-probowalem nagrywac plyte audio i tym razem wyskoczyl komunikat ze trzeba reinstalowac program.jutro bede sie staral to zrobic.dzieki za zainteresowanie problemem!
chcialbym dodac,ze w miedzyczasie okazalo sie ze chyba jednak nagrywarka ma maly blad-odtwarza,nagrywa za pomoca win xp,czasem udaje sie za pomoca nero,natomiast zawiodla w najmniej oczekiwanym momencie-przy odzyskiwaniu systemu za pomoca ghosta.co jest dziwne,ze poprawnie poszla reinstalacja z odtwarzacza dvd,ktory na codzien jest gorszy od cdrw-rzadko odtwarza plyty cd,raczej tylko udaje sie z dvd.nie mam pojecia co to moze byc,ale raczej nero jest wporzo... |
Cytat:
Dla mnie oznacza to, że ma tę samą nagrywarkę, no ale może tak wcale nie być - wtedy oczywiście masz rację i wlad musi zaopatrzyć sie w nowszego neronka :) |
Cytat:
|
Je***347;li ma legalne nero 5.5 to nie da sie updatowa***263; na legal nero 6, a tym bardziej nero 7..
Mo***380;e wystarczy reinstal nero, poczy***347;ci***263; ***347;mieci i na nowo zainstalowa***263;. |
nero burnrights umo***380;liwa ustawienie uprawnie***324; do nagrywania u***380;ytkowniko innych ni***380; administrator, a wi***281;c zainstalu to i po problemie, lub pracuj na koncie administratora systemu.
Aktualziacja nero do wersji 6 nie m***243;wie ju***380; o 7 wcale g***322;upiem pomys***322;em by nie by***322;o. A jak ci Nero 5 starcza to wywal i zainstaluj DeepBurner free edtion, wtedy nie musia***322;by***347; instalowa***263; nero burnrights PS. Je***347;li twoja nagrywarka to DVD to b***281;dziesz musia***322; zmieni***263; na Nero 6 lub deepburner ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |