![]() |
MultiDVD - jak to zrobić?
Chcem wzucic pare gierek na plyte dvd tylko nie wiem jak.Czy mozecie mi to wytłumaczyc w przejrzysty sposób tak zebym zrozumial bo nie bardzo jestem dobry w tym co mam zamiar zrobic.Z toturialu beriona nic nie moge zrozumiec i jak mozecie to podaicie linka do Multiloader Generator 1.2 mam Multiloader 1.41 ale chyba jest zly bo brakuje tam pliku SYSTEM.cnf a tak wszystkie sa jak mozecie to podajcie tez linka do dobrego multiloadera 1.41
|
@tabsik28
Ortografia, styl, gdzie są znaki diaktryczne?! Na drugi raz wywalę taki temat. Programy można zassać z Alucard.cc Czego nie rozumiesz? Czego dokładnie? edit: @PioWit poprawiłem :) |
nie moge znalezc Multiloader 1.41 i Multiloader Generator 1.2 jak mozesz to wklej linka
|
Cytat:
|
To jak wrzucisz to podai linka do Multiloader Generator 1.2 .A Multiloader Generator to CDVDGEN?bo jak tak to ja mam
|
Cytat:
Multiloader Generator v2.0 Multiloader v1.41 Są na głównej. Cytat:
|
DO BERIONA
Postępuje zgodnie z twoim opisem skopiowalem 4 pliki z multiloadera i wszystkie pliki z trzech gier do jednego folderu MULTIDVD (tylko te gry wszystkie sa spachowane na dvd-r) i zawiesilem w punkcie 4 z MLGen wziełem generate i niewiem co mam tam wpisywać.wyskakuje pierwsze okienko(game name)tam co mam wpisac nazwe gry czy nazwy 3 gierek następnie jest 2 okienko(insert name of 1st elf file)co wpisac? MULTILOA.ELF (plik z multiloadera) czy może pliki z gier 3 okienko(give a description on the 1st game)niewiem co wpisac 4 okienko(give the name of the 1st game image)tez niewiem co wpisac puzniej jak klikne ok to wyskakuje to samo tylko 2nd.Wes mi prosze ja cie napisz co mam powpisywac w MLGen. |
@tabsik28
Przecież wszystko jest napisane w tutorialu. Dokładnie i pokolei: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tak postępujesz dla każdej z trzech gier, które chcesz umieścić na płycie. Rozumiesz? :) |
A co mam zrobic jak w dwóch gierkach jest ten sam plik MODULES
|
Cytat:
Wrzuczasz wszystko do jednego gara :) |
Berion napisz mi czemu tak jest nagrałem 3 gry na płyte wkładam ja do konsoli i wyskakuje mi cos takiego reading:cdrom0:WMULTI.XML:1 (w konsoli )a przez pierwsze dziesięc razy działao.
|
Cytat:
Co rozumiesz poprzez "pierwsze dzisięć razy działało"? ??? :O "reading:cdrom0:WMULTI.XML:1" ??? Masz jakiś błąd w *.xml (i skąd "W" w nazwie?) |
o lol żeby tak łatwej żeczy nie rozumiec :|
Lekcja @Beriona jest poto zrobiona żeby nie pytac sie jego tylko wszystko jest polei na temat ;) |
Jak nagrałem tą płytę to ona na początku działała a potem nie niewiem skąd te W się tam wzieło ale jak wkładam tą płytę do nagrywarki to jest tam plik MULTI.XML bez W.Spodziewam się konkretnej wypowiedzi na ten temat.
|
Cytat:
Może uszkodziłeś (rysa, cokolwiek) tą płytę ??? A wcześniej się boot'owała do menu; mogłeś wybierać gry? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:38. |