![]() |
Cytat:
|
andrzejj - jesli jestes zainteresowany to kupuj bez zastanawiania sie!
obejrzalem wlasnie przed chwila do konca film z MGS1 - genialny! juz sie nie moge doczekac ogladania nastepnych czesci, naprawde polecam.. [i to jako raczej "niegracz" ;)] pozdro |
Ja jak sciagalem z eMule to pamietam ze w nazwach pliku bylo na pewno "VOST" i "FR". Poszukaj dobrze, a powinienes znalezc!
|
Cytat:
|
w wersja dla free dla osiolka jest?? z mi***322;om ch***281;ci***261; obejrze to:D
|
@andrzejj9 : nic straconego - http://www.metalgearsolid.sztab.com/...hp?page_id=100 ;-)...
|
Kurcze, czytam z zainteresowaniem i dopiero później spojrzałem na datę.. Po takim czasie to z torrenta się już raczej nie ściągnie..
|
Jak rozpakować zaszyfrowane pliki rar?
Cytat:
|
Nie, bo Snake's Revenge to podroba ;-D...
Jakto podróba? Nie rozumiem... dop.Berion |
Cytat:
I tak dobrze. To mam chociaż nadzieję, że będzie to MG z MSX'a nie z NES'a :) (no i błagam: MG2 - profanacja. Nie lepszy byłby Snakes Revange?). |
Czytaj uwaznie : bedize tylko MG i MG2:SS. MGS1 absolutnie NIE zostanie zawarty w edycji Subsistence MGS 3. A sama gra pewnie bedize na DL - tak jak MGS 2 : Substance.
|
Cytat:
A na temat: Ciekawe czy wydadzą na SL czy DL? Jeśli będzie MGS z PSX'a to odrazu mówię: kupuję oryginała :D |
Przperaszam ze post pod postem, ale wladza zablokowala edycje...
Cytat:
|
REi : zatem daj mi konkretnego linka... Ja moge od razu dac Ci linka w kotrym Kojima dementuje MGS 3 na PC, argumentujac to zbyt dlugim czasem i zbyt duzym nakladem sil na konwersje. Konami nie ma na to czasu, jako ze skupia sie juz nad MGS 4 (bedzie pokazane na TGS 2005 - 17 wrzesnia)!
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:52. |