![]() |
Padło tdt.org.pl :(((
Życie serwisu dobiegło końca.
Pragniemy poinformować, że z dniem 12.09.2005 strona TDT została zamknięta na mocy decyzji Administracji serwisu. Tworzenie oraz prowadzenie serwisu było naszą pasja i hobby, któremu poświęcilismy wiele wysiłku i starań. Niestety dziś, po ogromnej krytyce zarówno Administracji jak i samej strony, podjęliśmy decyzje ... Cześć z Was uświadomiła nam, że bezinteresowne poświęcenia własnego czasu, czasu który powinniśmy poświecić nauce, pracy, rodzinie i najbliższym nie ma dłużej sensu wobec fali krytyki jaka nas spotkała. Jednocześnie dziękujemy i przepraszamy tych użytkowników dla których zamknięte TDT będzie wielką stratą. Dziękujemy Wam, że byliście z nami. Dziękujemy za Wasz wkład w budowanie serwisu, za udzielanie się na forum. W czasie naszej obecności w sieci, staliśmy się niekwestionowanym liderem wśród tego typu stron, jest to Wasza zasługa. Dzięki Wam zebraliśmy wiele doświadczeń i za nie serdecznie dziękujemy. Do zobaczenia w sieci ... Pozdrawiamy ... Ekipa TDT A to była najlepsza strona z torrentami. Szkoda :| |
To chyba dobrych stron z Torrentami nie widziałeś ;p
|
Przez chwilę myslałem, że to kolejny żart ze strony administracji TDT...ale chyba jednak serwis zakończył działalność na dobre :(
|
i dobrze, bo i tak z tego nie korzystalem - nic ciekawego nie mieli, same starocie, ktore mnie nie interesowaly. PolishTracker wciaz rzadzi
pozdro ;) |
Cytat:
Co nam teraz zostalo w polish language? |
no jak co nam zostalo- najlepsza polska strona czyli polishtracker.org
strona o wiele lepsza od TDT, tylko ze z rejestracja, ratio.. |
Cytat:
|
No szkoda strony, chociaż w sumie nigdy nie udało mi się z niej nic większego ściągnąć.. Jakąś muzykę, czy wideoclip to jeszcze, ale filmu nigdy, chociaż wiele razy probowałem. Tak czy inaczej - szkoda..
|
Szkoda :(
Szczerze,to wolałem TDT od PT chociaż tam był gorszy UP...ale tak jakoś więcej torrentów ściągałem :) No cóż to teraz trzeba poszukać innej stronki z torrentami :) |
Cytat:
ale z was pijawy.. pozdro ;) |
Cytat:
mi ta strona nie wchodzi ??? |
w zwiazku z tym ze nie chce byc bardzo chamski:) to powiem tylko tyle ze dla was to moze i szkoda ze to zamkneli bo mnie to nie rusza :)
|
Ufff, na szczęście zdąrzyłem ściągnąć to co potrzebowałem.
Jak kogos interesuje to większość pozycji w dziale DVD była z pirate bay. |
Nie wiem dlaczego, ale nie moge przestac sie cieszyc.
|
moze masz jakies problemy ? :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:34. |