![]() |
ok kupilem i soft nie przypadl mi do gustu - ale wazne ze dziala :P
[Edit] Pozbylem sie tego calego Bluesoil - zostalem przy standardowym interface XP i MyPhoneExplorer... dziala swietnie - to jest to czego oczekiwalem ^^ macie po zielonce u mnie :P |
to samo co Smartek@ <- BlueTake
dobry soft ... bo tak naprawde tym sie roznia od konkurecji chipy te same sam posiadam dwa jeden to BlueTake BT009 - prawdziwy dziadek a drugi to MSI MS-6967 - a to ojciec kiedys placilem po 300,- :D co do BlueTake to bierz jak najnowszy i ... to chyba wszystko na temat :> |
No wlasnie na niego zwrocilem szczegolna uwage tylko ze wersja z BT 2.0 to 75pln (ma ladna grafitowa obudowe :D) ale poczekam jeszcze na inne propozycje :)
|
Bluetake , uzywam go od lutego i jest po prostu niezawodny (byl przez jakis czas tez 'lacznikiem' miedzy komorka a PC w celu laczenia sie z GPRSem).
Polecam z czystym sumieniem :-). |
OK odgrzewam temat bo zakladac nowego nei ma sensu a potrzebuje porady ;)
Planuje zakup BT na usb, moje wymagania to: Bluetooth 2.0 Class 1; USB 2.0; bezproblemowe dzialanie Z innych rzeczy liczy sie dla mnie design :D Ma to byc tylko samo urzadzenie bez bezsensownych podstawek, kabelkow itp ktore tylko maja usprawiedliwic cene z kosmosu. Co do samej ceny - o ile bedzie tego wart jestem w stanie przelknac nawet wysoki okup ;) Wiec ma kto jakie typy? :> |
Cytat:
ale nie polecam tego rozwiazania - tzn. irc, gg, skype odpadaja - BARDZO WOLNO sie to odbywa.. stronki www przez miniopere calkiem znosnie :) |
wlasnie wiem ze da sie zrobic tak aby uzywac komorki do rozmowy przez skype i bluetootha tylko nie wiem jak i czym moze wy cos wiecie?
|
Cytat:
Pozatym skype ze sluchawką BT to jest to :spoko: |
Cytat:
|
Kupiłem już czytnik za 10,50 zł :)
Później dokupię sobie BT :D :> |
Cytat:
zreszta, mozna wykorzystywac bluetootha do np. rozmawiania na gg, przegladania neta na komie :) mp3 po kablu jak i przez bluetooth 'plyna' b. szybko :) pozdro ;) |
A tak ogólnie to nie lepszy jest czytnik kart pamięci na USB?
@Smartek masz K750i i MemoryStick, więc wgranie iluś tam MP3, będzie szybsze przez czytnik, niż pzez BT :taktak: Czy się mylę? Z tego co widzę to K750i ma BT 2.0 :> P.S. Sam nie wiem czy lepiej kupić BT czy czytnik SD do mojego X700 :( Mam podczerwień, ale wgranie pliku, który ma >300kB trwa wieki :| :help: |
wzialem Bluetake BT007Si (chyba, bo z pamieci pisze ;))
sprawuje sie zarabiscie, ale zasiegu maksymalnego nie moge sprawdzic, bo mi sie pokoje w mieszkaniu skonczyly i wszedzie lapal ;) pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
wiec mowisz - brac najtanszy? :> a moze.. jakis firmowy? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:23. |