![]() |
By***263; mo***380;e w przypadku SD3.x nie musi by***263; zainstalowany BW6. Ale to mo***380;e by***263; r***243;***380;nie, zale***380;y od wykonanej kopi.
Dodam, ***380;e BW6 bije na g***322;owe A120% je***347;li chodzi kopiowanie zabezpieczonych p***322;ytek. |
Uda***322;o mi sie zrobic kopie dzialajac***261; (bez ***380;adnych cukierk***243;w) na moim pc na innym nie pr***243;bowa***322;em narazie.
soft: BlindWrite 6 sprzet: Benq1620 p***322;ytka: org p***322;yta dvd z gr***261; Fifa 2006 PL Na pocz***261;tku prubowa***322;em zrobic kopie za pomoc***261; najnowszego alkochola, niestety nie uda***322;o sie. Spr***243;bowa***322;em BlindWrite 6 i posz***322;o bez zaj***261;kniecia odczyt a nastepnie nagranie na dvd+rw. Gra u mnie dzia***322;a jutro sprawdze czy dzia***322;a tak***380;e gdzie indziej gdzie nie ma zainstalowanego BlindWrite 6. |
skoro wypaliłeś plik obrazu jako dane w udf, a potem probujesz go kopiować na dysk to mi się wydaje że się nie da...
da się? miałem tak z fifą wypaliłem w nero obraz + mini image jako udf wyemulowałem daemonem obraz i zainstalowałem wyemulowałem mini i gra działa, wyemulowałem obraz nie działa |
Obraz mam na płycie ktorej kolega mi nagrał ale nie moge z płyty zgrac obrazu na dysk po niewaz jak juz mowiłem pojawia sie bład funkcji ms-dos . Nasuwa sie pytanie co sie dzieje czemu nie moge zgrac??
|
jeżeli to SD 3.1 - 3.2 to na forum było swojego czasu coś takiego podawane :
Ale mam CloneCD 5.1 (Najnowszego) Ale w nim też nieda się wybrać profilu dla DVD Wejdź we własciwości napędu. Dla SafeDisc 3.20.024 ("Medal of Honor Pacific Assault") ustaw w sposób następujący: Odczyt: - odczyt danych subkanałowych ze ścieżek danych - zaznacz, - odczyt danych subkanałowych ze ścieżek audio - nie zaznaczaj, - zezwalaj na odczyt informacji CD-Text z płyty audio - nie zaznaczaj, - przy opcji szybkie omijanie błędnych sekorów ustaw ilość powtórzeń na 1, a korekcję błędów na sprzętową (albo programową w zależności od posiadanego sprzętu - musisz eksperymentować), Zapis: - metoda zapisu RAW DAO, - system ochrony zapisu - zaznacz, - przeprowadź kalibrację mocy lasera - nie zaznaczaj, - zezwalaj na "naprawę" błędnych sektorów - nie zaznaczaj. Dla pewności nagraj na DVD RW + lub - i sprawdź, czy działa. Aha gra będzie chodzić o ile w trayu będziesz miał Clone CD z zaznaczoną opcją - ukryj nośnik CDR. Drogą eksperymentów udało mi się przy tych ustawieniach wykonać działającą kopię bezpieczeństwa "MOHPA". Spróbuj o ile potrzebujesz wykonać kopię bezpieczeństwa legalnie nabytej gry. Pozdr |
jest to zrobiona kopia na wszelki wypadek ale ona nie działa bo pojawia sie bląd funkcji ms-dos wie ktos dlaczego czym to jest spowodowane pomocy
|
jestem bardzo zdziwiony, ze w necie ciagle nie ma "odpowiedniego pliku" do tej gry, moze wie ktos czym jest to spowodowane? :)
|
Skoro plik jest na plycie, to gra jest piracka - nie licz ze ktos udzieli Ci odpowiedzi!
|
Witam was wiec moje pytanko gdy prubuje z płyttki cd zgrac plik z obrazem Fifa06 wyskakuje mi błąd o tresci nieprawidłowa Funkcja Ms-Dos wiecie jaka jest przyczna błędu mozna go ominąc bo ja chcialbym bardzo pograc w fife 2006 PL jak mozecie pomozcie prosze . zgory THx
|
Witam wszystkich, wczoraj bawiłem sie z obrazem fify 2006, oto moja technika nagrania obrazu.
Obraz wykonany za pomocą Alcohola został zapisany na dysku twardym - 2 pliki MDS i MDF - kopiowanie obrazu w Nero jako dane nie przyniosło rezultatu, gra zamontowana do napędu wirtualnego zainstalowała się lecz nie działała. Wypalenie w Alcoholu też nie pomogło gra dalej nie działała. Pomogło dopiero zrobienie mini image i zapiasnie go z literką niżej niż nazwa gry, chodzi o to aby pliki mini image były nagrane w pierwszej kolejności, a dopiero potem właściwy obraz gry. Wszystkie pliki zostały nagrane jako dane za pomocą nero. I obraz gry zamontowany do napędu wirtualnego działa |
Cytat:
|
ja nagrałem normalnie alcoholem 3105 i gram z mini imagem w wirtualnym dysku alcohola
|
Czy zna juz ktos jakas sprawdzona metode na wypalenie obrazu tej gierki? :)
PSJ estem poprostu zaskoczony ze przez tyle czasu od premiery nie pojawil sie jeszcze "odpowiedni plik", czy wie ktos czym jest to spowodowane? :| |
mi juz dziala
|
W moim przypadku, po wypaleniu na płytce TDK DVD-R przy użyciu nagrywarki NEC ND-3540A rezultat był taki, że wypalona płytka po otworzeniu wydaje się być pusta. Tzn. widać na niej od spodu, że była nagrywana, natomiast na nośniku nie ma żadnych plików. Dlaczego?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:57. |