![]() |
Riddick EFBB-problem przy uruchamianiu
Mam juz ww. gre ale gdy probuja uruchomic wyskakuje mi okienko:
http://img412.imageshack.us/img412/1915/blad9el.png prosze o pomoc juz znalazlem podobny temat ale nikt nie udzielil odpowiedz... :( |
Juz zainstalowalem nowe sterowniki do karty, nowego directa i dalej nie chodzi...
Ale przeczytalem ze trzeba zainstalowac jakiegos service packa tylko nie wiem skad go wziasc:( |
Cytat:
|
A czy z cukierkiem czy bez?:)takie podstawowe pytanie, moim skromnym zdaniem sp2 nic nie da, sciagnij latke do gry i hyhyhy w nowszej wersji i powinno byc ok
|
zainstaluj patcha 1.1 i zobacz.
|
Cytat:
|
kurde... probuje zainstalowac patcha ale... przy aktualizacji SbzEngine.exe program pokazuje ze nie znaleziono pliku! Co robic? bo wyglada na to jakby tego pliku nie bylo..
---EDiT--- chyba jednak warto zainstalowac SP2 a nawet jesli nie pomoze to zawsze mozna zainstalowac |
Jak nie ma tego pliku, to i sp3 CI ni pomoze:)Mam ripa na dvd odznacz podczas instalacji bonusowe rzeczy, chyba komentarze do gry, zainstaluj tylko podstawowa gre, ewentualnie zwroc gre do sklepu (chociaz gra jest fajna:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wersja piratów z karaibów(która nie dodaje się do listy dodaj/usuń)? ;) bo jeżeli tak to żaden patch nie zlokalizuje ci gry i...dziwne, że nie chodzi...mi chodzi na xpeku z sp2 i nienajnowszymi drajwami forceware, a taki komunikat miałem na xpeku bez service packa...ewentualnie jeżeli wrzuciłeś do gry...chmmm jak to by nazwać "polepszacz" to w tym momencie żaden patch nie znajdzie ci starbreezeengine.exe bo skądinąd wiem, że ten plik jest zamieniany przez chmm... "polepszacz"
chciałbym nadmienić, że to wszystko tylko teoria i nic ci nie sugeruję :) |
Dobrym pomyslem jest rowniez sprawdzenie czy ten plik w ogole istnieje po instalacji, bo moze to jakis trefny obraz.Jak istnieje to update i potem ten tego
|
jeżeli to jest riddick zakupiony w "sklepie" o nazwie MYTH lub inna centrala sprzedaży mebli biurowych i ripowania gier to nie zaktualizujesz jej niczym, nawet jakbyś zatańczył taniec deszczu z ostatnim mohikaninem...
:pirat: :mysz: |
Jeśli masz geforce`a zainstaluj sobie archiwalne stery 66.93 są na stronie nvidii. Mnie pomogło od ręki, a bałem się że z kartą coś nie tak (geforce 6600GT.
|
forceware 71.84.....i żadnych problemów z riddickiem i oczywiście service pack2...a "archiwalne" stery nie mają nic do gry, ja mam grafę gf4 ti 4600 i chodzi na tym co pisałem wczesciej
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |