![]() |
no mam kabel rgb bigbena kosztowal nawet z 35 zl i to nic nie daje chyba nie ma na to rozwiazania tylko nowy tv:) a tego przycisku nie mam niestety:(
|
Banał
Kup sobie kabel RGB w cenie ok. 20zl i po problemie
|
wydaje mi sie, ze to jest tak:
konwenter dziala poprawnie tylko telewizor nie potrafi wyswietlic obrazu 60Hz. Zadaniem konwentera jest tylko zmiana koloru z PAL<=>NTSC i tyle. Sprawdz czy masz w TV taki przycisk jak V-Hold. Z tego co wiem to ten przycisk rownie dobrze moze byc schowany gdzie w srodku TV |
Cytat:
|
Kolega muj ma do stergo amigowskiego 14 calowego monitorka podpiete i lepiej na jak na zwykłym telewizorze tej samej cali obraz jest ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Pozbieraj na TV - widział ktoś w dzisiejszych czasach telewizor pracujący tylko w PAL (PAL-50)? |
Cytat:
|
Cytat:
|
no tak :P dobry pomysl mysle ze to najlepsze rozwiazanie juz lece do media ...
|
Cytat:
|
no fakt fajnie by smigacv na hdtv w gt4 naprzyklad ale no wiecie ach te 30000...... moze jednak jest rozwiazanie???
|
Najlepiej to by bylo kupic Samsunga HDTV za 30 000 :-). Jest to na razie chyba jedyny TV w Polsce wspierajacy ten jakze przyszlosciowy standard. Jak widac - kosztuje niemalo... ;/
|
Cytat:
Jasne, ze najlepiej byłoby kupić plazme za 6000, ale wiesz... |
Cytat:
Telewizor to jednak niemaly wydatek, nie zapominaj o tym... przepraszam za edycje, porabały mi się panele - dop.Berion |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |