![]() |
bla bla bla, ktos pisal ze jest juz kanal IRC.
|
Cytat:
jeśli chodzi o nowe LG, to tyle lamentu ostatnio było jak LiteOn wprowadził serię z 1 na przodzie. |
ed ma na mysli ze jest full niezadowolonych zytkownikow lg gsa 4167b, ja do nich nie naleze a mam to lg a ed ma neca:)Z drugiej strony pozbylem sie neca na rzecz lg i nie zaluje-wiem w swietle postow na temat problemow z lgjestem inny:)Ale albo mam szczescie albo ludzie nagrywaja na czym sie da albo albo:)
|
mi ???
w sumie o nic ale nie robmy OT |
Cytat:
Cytat:
|
z tego co pamietam to moja pierwsza propozycja tego typu ;)
|
icemac co ty jestes taki chetny do zamykania topicow?
|
czyli :gerda:
odpowiedz padla powyzej i to kilka razy P.S. wystarczylo poszukac rowniez na forum - ten problem przewija sie juz od dawna |
Cytat:
LiteOn'y nie lubią minusowych płyt, a TDK ostatnio stoi na równi z Esperanzą....:| |
Cytat:
|
Cytat:
|
duzo bylo tematow dotyczacych plytek dvd-r i tdk w liteonie :taktak:
jak trafisz na partie nosnikow, ktore "polubi" twoj naped to bedzie ok ale litek i tdi tak samo jak litek i dvd-r to niezbyt zgrane duety |
juzpo temacie topicku wiedziąłęm że to litek 1653S wiem bo właśnie tez go mam wyrzućcie do kosza to ścierwo :bicz: nie warte ceny właśnie dlatego zmieniam go na LG w wersji z LS >heell je bicz<
|
Problem
Tez mam taki problem. Mam LiteON SOHW - 1653S. Po nagraniu plyta chodzi, ale po jakims dluzszym okresie czasu ni da sie za ch... To samo sie tyczy DVD-R. 'Plusy' smigaja jak burza a te drugie... Pomozcie mi, bo zaczyna mnie to wnerwiac. Aha bios nagrywarki sciagnalem stad :)
|
duzo danych podales :bluzga:
sohw jest w "pyte" plytki tdk masz z tej samej partii, czy z innej (partie sie roznia miedzy soba) i to moze byc ten wlasnie problem :tak!: a po kolejne litek i tdk to niezbyt zgrany duet |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:52. |