![]() |
Przecieki maturalne (matura '06)
Tylko sprawdzone informacje: czekam:)
|
Daj spokoj... na wszystkich forach kazdy pisze ze ma arkusze... Az sie zygac chce... teraz to i tak nic nikomu nie pomoze. Trzeba bylo sie uczyc przez 3 lata :D
No ale jakby ktos klucz odpowiedzi do wypracowania mial to czemu mialby nie wstawic na forum... |
heheh, zacz***281;***322;o si***281; :szczerb:
|
Cytat:
Kto chce arkusze ze wszystkich przedmiotow to ja posiadam jedyne w swoim rodzaju... http://www.image-upload.net/files/1644/matura.jpg |
no ja też nie odmówię ;)
cokolwiek :> @Mac jak bede się śmiał ale dopiero za rok :rotfl: PS znowu reputki ? || PS2 mega lol: www.pytaniamaturalne.fora.pl |
Z tego co czytam to wszyscy mowia ze bedzie wspolczesnosc + wesele, ludzie bezdomni.
A ja sobie lece na rowerek przewietrzyc sie przed jutrzejsza meczarnia;) Powodzenia maturzysci!! |
Kurde, kiedyś przed maturą to ludzie co najwyżej jakiś opracowań szukali i uczyli się od dłuższego czasu, a teraz tylko się gotowców szuka.. ehh...
|
Pami***281;tajcie tylko ***380;e jak b***281;dzie przeciek to sobie napiszecie mature jeszcze raz.
|
Cytat:
ja obstawiam: lalka/dzuma/medaliony/inny swiat/granica :haha: Cytat:
wtedy bede wiedział jakiego tematu nie brać hehe |
Cytat:
I muszę Wam powiedzieć jedno, im dłużej czytacie posty typu "Znam pytania", "Pewniaki", tym bardziej robicie się niepewni i zestresowani. Dzień przed maturą to dzień na uspokojenie i dotlenienie umysłu... nie zmarnujcie go :) Powodzenia, oby tematy Wam dopisały :) Ps. jestem na forum sciaga.pl i przeszły mnie ciarki ??? |
cholera ja chce koniec maja ! bede sk***322;ada***263; rower ;p
|
Nooo;) dotlenilem mozg na jutro:D przejechalem sie rowerkiem a teraz trzeba sie dobrze wyspac i wstac jutro prawa noga;p
|
Powodzenia wszystkim :)
|
tutaj jest MEGA LOL:
http://www.pytaniamaturalne.fora.pl/viewtopic.php?t=244 buheheh dobra ja ide spa***263; ;] |
No koles wymiata ;p
" Widze ze sa tam zestawy w formacie PDF.... tylko sam boje sie wejsc bo mam stale IP " :rotfl: To wypada tylko powodzenia rzyczy***263; :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:43. |